HomeFeaturedFocusBucuria Crăciunului ajunge și la copiii din case de tip familial și...

Bucuria Crăciunului ajunge și la copiii din case de tip familial și centrele de plasament

Vodafone duce bucuria Crăciunului în apartamentele și casele de tip familial din țară, dotând 141 de locuințe de tip familial și centre de plasament cu laptop-uri, tablete și servicii de acces la internet.
Vodafone duce bucuria Crăciunului în apartamentele și casele de tip familial din țară, dotând 141 de locuințe de tip familial și centre de plasament cu laptop-uri, tablete și servicii de acces la internet.

Vreau să vă spun că Vodafone România se implică într-o campanie faină prin care vrea să aducă bucuria Crăciunului și a darurilor și către copiii și tinerii din centrele de plasament și casele de tip familial. În cadrul campaniei inițiată și susținută financiar de Vodafone România și implementată cu sprijinul Fundației Vodafone România, al Hope and Homes for Children România și al Asociației SOS Satele Copiilor România, 141 locuințe de tip familial și centre de plasament din 23 de județe din România (Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Buzău, Cluj, Covasna, Dâmbovița, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mureș, Neamț, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui) și București vor primi kituri constând în laptopuri, tablete și servicii de Internet mobil (inclusiv SIM-urile).

E o chestie foarte faină pentru că prin inițiativa aceasta copiii și tinerii defavorizați au ocazia să ia contact cu tehnologia și pot beneficia de acces facil la comunicații, educație și divertisment. Bine, este doar un prim pas în ceea ce înseamnă extinderea competențelor digitale, însă mă bucur că este făcut. Și cred că vor mai urma și altele.

De altfel nu este prima dată când aud de astfel de inițiative, Vodafone are deja tradiție în direcția asta. Este un mod prin care sunt ajutați copiii și tinerii care au nevoie, arătându-și prin această campanie de responsabilitate socială și recunoștința față de clienții săi care contribuie la bucuria copiilor instituționalizați, folosind zi de zi serviciile de telefonie mobilă, internet și televiziune furnizate de Vodafone.

#TogetherWeCan #CraciunuleMagicPentruToti

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep