HomeFeaturedFocusFOTO: Huawei P50 Pocket, telefonul care ar putea fi mai fain ca...

FOTO: Huawei P50 Pocket, telefonul care ar putea fi mai fain ca Galaxy Z Flip3

Huawei P50 Pocket

Huawei P50 Pocket este viitorul clamshell cu ecran pliabil al companiei, pe care îl vom vedea prezentat oficial pe data de 23 decembrie. Este un smartphone care pune accentul pe forma sa inedită și care merge către publicul feminin cu înclinații către zona de fashion. Pentru a accentua și mai tare această targetare, compania chineză a realizat un pictorial în revista Harper’s Bazaar, o publicație cunoscută în fashion și lifestyle.

Pictorialul are în centru o cântăreață și actriță celebră în China, Guan Xiaotong. Un prim semn că telefonul va petrece cel puțin o vreme în exclusivitate pe piața natală. Probabil că mai multe detalii comerciale vor fi făcute publice în cadrul evenimentului de lansare.

Huawei P50 Pocket intră în competiție directă cu Samsung Galaxy Z Flip3. De altfel, cel puțin la prima vedere, sunt multe asemănări de ordin fizic între cele două dispozitive.

Pe spatele telefonului sunt vizibile două cercuri mari. Unul ascunde cele trei camere de pe spate, cu tot cu LED flash. Cel de-al doilea este de fapt un mic ecran extern pentru notificări și încadrare de selfie-uri.

Alte detalii tehnice legate de telefon, unele dintre ele la nivel de zvonuri, vorbesc despre un chipset Qualcomm Snapdragon 888. Lipsit însă de modemul 5G.

Se știe deja că sistemul de operare va fi cel proprietar, HarmonyOS 2.0, lipsit de serviciile Google Mobile. Oricum, cel puțin în cazul lui Huawei P50 Pocket, forma ia fața detaliilor tehnice, care trec în plan secund.

Nu se știu alte detalii despre acest dispozitiv inedit, însă lansarea oficială este aproape.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep