HomeFeaturedFocusHonor X30 si Honor X30 Plus isi fac aparitia oficiala

Honor X30 si Honor X30 Plus isi fac aparitia oficiala

Honor X30

Compania chineză a lansat la sfârșitul lunii octombrie primele două modele ale acestei familii de terminale, modelele Honor X30 Max 5G și Honor X30i 5G. Acum își fac apariția oficială alte două telefoane din aceeași serie. Este vorba despre modelele Honor X30 și X30 Plus. În mod oarecum surprinzător, Plus-ul este modelul mai slab și mai mic. Denumirea ar putea fi justificată doar de capacitatea mai mare a acumulatorului. Dar să te chinui să înțelegi sistemul de denumiri ale unui producător chinez este o misiune destul de complicată. Așa că depășim repede acest aspect.

X30 este echipat cu un display de 6,8 inchi și vine cu o rezoluție de 1080 x 2388 pixeli. Panelul este un IPS LCD cu rată de refresh de 120 Hz. Ecranul are margini foarte înguste și un orificiu discret penru camera foto frontală cu rezoluție de 16 megapixeli.

Nucleul hardware se este construit ân jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 695. Memoria RAM variază de la 6 GB până la 12 GB, iar capacitatea internă de stocare poate fi de 128 GB sau de 256 GB.

Sistemul de operare rulat de Honor X30 este un Android 11 cu interfața Magic UI 5.0 peste el. Nu este foarte clar dacă are preinstalate serviciile Google. Dar aș înclina să cred că nu.

Acumulatorul are o capacitate de 4800 mAh și se poate încărca cu până la 66W.

Pe partea din spate telefonul are un modul foto circular, cu un senzor principal de 48 megapixeli. Celelalte două camere sunt de câte 2 megapixeli fiecare. Una dedicată macro și una pentru detalii de adâcime.

X30 Plus are un ecran de 6,7 inchi. Rezoluția este doar HD+, iar rata de refresh scade și ea la 90 Hz.

Chipset-ul este acum de la MediaTek, modelul Dimensity 700. Camera foto frontală își găsește acum loc într-un notch și are o rezoluție de 5 megapixeli. Pe spate avem un sistem dual camera modest, cu un senzor principal de 13 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli. Memoria RAM variază între 4 GB și 8 GB, în timp ce capacitatea internă de stocare este constantă, la 128 GB.

Acumulatorul este singura trăsătură în avantajul acestui model. De fapt, capacitatea acumulatorului, de 5000 mAh. Pentru că viteza de încărcare suportată de acesta scade și ea la 22,5W.

Prețurile de vânzare pornesc de la aproximativ 235 dolari pentru Honor X30 și aproximativ 170 dolari pentru plus. Deocamdată telefoanele rămân doar pe piața chineză, fără detalii despre o eventuală disponibilitate globală.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep