HomeMobileAndroidO veste buna: aplicatia Revolut poate fi instalata din Huawei AppGallery (+...

O veste buna: aplicatia Revolut poate fi instalata din Huawei AppGallery (+ link install)

Începând de săptămâna trecută aplicația Revolut poate fi instalată direct din magazinul de aplicații Huawei AppGallery.
Începând de săptămâna trecută aplicația Revolut poate fi instalată direct din magazinul de aplicații Huawei AppGallery.

O veste bună pentru toți utilizatorii de smartphone-uri Huawei: aplicația Revolut e acum disponibilă pentru instalare direct din magazinul AppGallery. E încă un nume mare care ajunge să fie listat și în AppGallery, un pas spre normalitate dacă mă intrebați pe mine: cu toții am avea de câștigat dacă monopolul Google în ceea ce înseamnă instalarea de aplicații pe platforma Android ar fi spart.

În acest moment AppGallery este accesat lunar de peste 560 de milioane de utilizatori, ce acum au acces și la serviciile financiare Revolut – aplicație care este foarte folosită și în România, mai ales în rândul tinerilor. Odată cu lansarea în AppGallery, Revolut vine și cu o ofertă specială: acces gratuit la abonamentul Premium în de 145 lei, timp de până la două luni. Oferta este disponibilă în România și alte 25 de țări din Europa și poate fi revendicată până la sfârșitul lunii (ofertă supusă unor termeni și condiții disponibile aici).

„Suntem încântați să oferim utilizatorilor AppGallery o super-aplicație cu atât de multe funcții interesante cum este Revolut”, a declarat Siri G. Borsum, VP Global Finance Vertical Eco-Development & Partnership, Huawei Consumer Business Group,. „Platformele financiare accesibile, cum este Revolut, se aliniază cu obiectivul nostru de a oferi cât mai multor oameni acces la cele mai bune opțiuni de aplicații și servicii bancare.”

Revolut le oferă utilizatorilor posibilități nelimitate, cu mai multe funcționalități combinate într-o singură aplicație. Această propunere cu valoare adăugată se găsește în gama de produse care cuprinde: cardurile, remitențele și conturile multi-valută, ofertele axate pe consumatori precum Revolut Stays pentru rezervările hoteliere la nivel global oferind clienților până la 10% înapoi din valoarea plătită.

Puteți instala aplicația Revolut din Huawei AppGallery urmând link-ul de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

5 COMENTARII

  1. Eu am iphone 13 si nu platesc cu telefonul, am totul instalat, pregatit, dar n am chef, pur si simplu, pot sa platesc si in secunda asta da nu vreau.

    • In timpul pandemiei am ajuns sa folosesc exclusiv plata cu telefonul din doua motive: imi e mai simplu si nu mai trebuie sa ating diverse aparate. in plus am controlul exact asupra platilor si o evidenta completa.

  2. asa este, poti instala revolut….dar cam atat.
    fara wallet – apple pay sau g-pay – poti doar sa-ti urmaresti cheltuielile, sa faci transferuri sau conversii valutare, imparti nota de plata, etc. ideea este ca nu poti folosi aplicatia la intregul potential, mai ales ca de platit platesti cu cardul fizic, nu cu cele virtuale, cum ai proceda platind prin nfc.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep