HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Tab S8 Ultra, high-end pe segmentul tabletelor Android

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, high-end pe segmentul tabletelor Android

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Viitoarea tabletă high-end a companiei coreene se conturează tot mai clar, semn că momentul apariției oficiale nu ar trebui să fie departe. Samsung Galaxy Tab S8 Ultra nu prea mai păstrează secrete pentru acest moment, cel puțin nu de natură tehnică. Se cunosc cam toate specificațiile sale. Și trebuie să spun că arată extrem de bine, cel puțin pe hârtie.

Ecranul tabletei va avea o dimensiune de 14,6 inchi și o rezoluție de 2960 x 1848 pixeli. Panelul este un Super AMOLED cu rată de refresh de 120 Hz. Marginile ecranului sunt extrem de înguste (aproximativ 6 mm), astfel încât în partea de sus, plasat central, avem un notch ceva mai lat. Asta și pentru că frontal avem un sistem dual camera, cu doi senzori de câte 12 megapixeli fiecare.

Nucleul hardware va fi construit în jurul noului chipset de top Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Samsung Galaxy Tab S8 Ultra propune mai multe combinații de memorii. Cea RAM va putea fi de 8 GB, 12 GB sau chiar 16 GB. Iar capacitatea internă de stocare va putea fi de 128 GB, 256 GB sau 512 GB.

Pe partea din spate va exista un alt sistem dual camera. De această dată senzorul principal va avea rezoluția de 13 megapixeli și va fi ajutat de un ultrawide de 6 megapixeli.

Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu o capacitate impresionantă de 11.200 mAh. Acesta va putea fi încărcat cu până la 45W.

Sistemul de operare va fi un Android 12 cu interfața OneUI 4.1 peste el.

Un asemenea produs va avea nevoie de accesorii dedicate. În special de o tastatură de tip cover, care să asigure și funcționalități de laptop. Sunt convins că Samsung Galaxy Tab S8 Ultra va primi astfel de accesorii.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep