HomeMobileAndroidOnePlus retrage actualizarea Android 12 pentru OnePlus 9/9 Pro din cauza bug-urilor!

OnePlus retrage actualizarea Android 12 pentru OnePlus 9/9 Pro din cauza bug-urilor!

Integrarea cu Oppo este de rău augur pentru OnePlus, noul Android 12 cu un OxygenOS 12 făcut cu ColorOS fiind plin de bug-uri și a trebuit retras.
Integrarea cu Oppo este de rău augur pentru OnePlus, noul Android 12 cu un OxygenOS 12 făcut cu ColorOS fiind plin de bug-uri și a trebuit retras.

O chestie pe care o bănuiam s-a întâmplat: integrarea OnePlus cu Oppo este rău augur pentru cei dintâi: actualizarea Android 12 livrată în noul Oxygen OS 12 construit cu bucăți din ColorOS (al Oppo) este un eșec, din cauza bug-urilor multiple trebuind să fie retras de pe piață.

De bine ce anunțasem că am instalat Android 12 pe OnePlus 9 Pro și vă spuneam că îl puteți pune și voi, trebuie să vă zic să nu faceți asta pentru că mulți utilizatori au semnalat o grămadă de bug-uri. Recunosc, eu nu am identificat prea multe și nici nu mă deranjează, obișnuit fiind să schimb setările standard legate de interfață și rezoluție.

Printre problemele Android 12 de pe OnePlus 9/9 Pro raportate de utilizatori se numără blocări ale aplicațiilor, viteză mică de afișare, imposibilitatea de folosire a task manager-ului, aplicațiile nu se închid cum trebuie și o grămadă de funcționalități lipsă. Singura parte bună este că Oppo a ascultat plângerile și a decis oprirea distribuirii Oxygen 12 până când acestea vor fi reparate.

Așa că pentru moment stați departe de Android 12 pe OnePlus 9/9 Pro.

Sper ca pe termen lung colaborarea cu Oppo să nu aducă și alte neplăceri în zona OnePlus, inclusiv retragerea brand-ului de pe piață.

via AP

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep