HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Oppo Find X5

FOTO: cum arata Oppo Find X5

Oppo Find X5

De fapt, nu este foarte clar dacă fotografiile generate pe calculator pe care le vedem sunt cu Oppo Find X5 sau cu modelul X5 Pro. Unele zvonuri spun chiar că cele două telefoane vor fi identice din punct de vedere fizic. Și nu ar fi exclus acest lucru. Oricum, materialul de față se axează mai mult pe aspectul fizic, așa că este mai puțin important care dintre cele două terminale este portretizat.

Ca o scurtă paranteză, unele zvonuri spun că vor exista mai mult de două telefoane în această familie. Mai exact, la un moment dat își va face apariția și un Find X5 Lite.

Revenind la fotografiile noastre, vedem un modul foto cu o formă neregulată. Un aspect inedit, un fel de semnătură pentru această familie. Pot fi văzute trei camere foto. S-ar putea totuși ca aici să avem ceva diferențe între cele două modele.

Ecranul lui Oppo Find X5 pare să aibă marginile laterale curbate. Este vizibil un orificiu discret pentru camera foto frontală.

La nivel de informații tehnice, zvonurile vorbesc despre o diagonală de 6,78 inchi a ecranului AMOLED (rată de refresh de 120 Hz). Modelul Pro ar putea avea o rezoluție QHD+.

Acesta se va baza și pe chipset-ul de top Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, în timp ce varianta standard va opta pentru un MediaTek Dimensity 9000. Camerele foto mai mari de pe spate vor avea ambele rezoluție de 50 megapixeli. Iar acumulatorul va avea o capacitate de 5000 mAh. Viteza de încărcare va fi mai mare la Pro, până la 125W. Versiunea standard va suporta o viteză de încărcare de până la 80W.

De remarcat că terminalul poartă denumirea de Oppo Find X5. Una confirmată și la nivel oficial, care adeverește informațiile care speculau că oficialii chinezi au ales să sară peste cifra 4 din sistemul lor de denumiri. Nu este prima dată când vedem așa ceva, în tradiția chineză numărul 4 este unul care aduce mult ghinion.

via GSM Arena  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep