HomeFeaturedFocusOppo Find X5 prezentat oficial

Oppo Find X5 prezentat oficial

Oppo Find X5

Oppo Find X5 este varianta standard a familiei de terminale prezentate ieri de compania chineză. În fața sa stă vârful de gamă Find X5 Pro, cel mai interesant din punct de vedere hardware. Ceva mai în spate este Find X5 Lite, versiunea cea mai accesibilă, care face ceva concesii la nivel de configurație, unele destul de mari.

În cele ce urmează o să îi acordăm și versiunii standard câteva clipe de atenție, le merită din plin. Telefonul este ceva mai mic decât Pro-ul. Vine cu un display cu diagonală de 6,55 inchi. Tot un panel AMOLED, dar nu LTPO2, cu rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli). Se păstrează suportul pentru HDR10+ și rata de refresh de 120 Hz. Cititorul de amprentă digitală este integrat tot sub display.

Se păstrează de pe Find X5 Pro și camera foto frontală cu senzor de 32 megapixeli, integrată în același orificiu discret poziționat în partea stângă.

La interior Oppo Find X5 optează pentru un chipset Qualcomm Snapdragon 888. Există o singură combinație de memorii, cu 8 GB de RAM și memorie internă de 256 GB. Tot fără slot pentru card microSD.

Sistemul de operare este același Android 12 cu interfața ColorOS 12.1 peste el.

Sistemul foto de pe spate se păstrează neschimbat de la modelul Pro. Doar senzorul ultrawide are o tehnologie de stabilizare optică ceva mai veche. Dar avem aceleași trei camere foto (50 megapixeli principal, 50 megapixeli ultrawide și 13 megapixeli telephoto). Cu tot cu tehnologiile Hasselblad și chip-ul de procesare a imaginilor proprietar MariSilicon.

Acumulatorul scade puțin, la 4800 mAh, dar păstrează viteza de încărcare de 80W.

Oppo Find X5 are un preț de vânzare de 999 euro pentru piețele europene, acolo unde va ajunge la începutul lunii martie.

Între timp, compania chineză a prezentat un model Find X5 Pro echipat cu MediaTek Dimensity 9000, doar pentru piața din China. Este primul smartphone echipat cu noul chipset de top al celor de la MediaTek.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep