HomeFeaturedFocusBlack Shark 4 Pro lansat la nivel global, disponibil si in Romania

Black Shark 4 Pro lansat la nivel global, disponibil si in Romania

Black Shark 4 Pro

Xiaomi lansează la nivel global telefonul de gaming Black Shark 4 Pro. Se întâmplă cam târziu, la aproape un an de la anunțul oficial, care a coincis și cu disponibilitatea în China. Dar ne mulțumim și cu această apariție tardivă, cu atât mai mult cu cât pe lista țărilor care primesc oficial terminalul se regăsește și România.

Atenție, este vorba despre varianta 4 Pro, nu de cea cu S în denumire! Asta înseamnă că dispozitivul se va baza pe un chipset Qualcomm Snapdragon 888. S-ul mizează pe un Snapdragon 888+. Procesorul poate rula în două combinații de memorie. Una cu 8 GB de RAM și memorie internă de 128 GB și una ceva mai atractivă, cu 12 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 256 GB. Prețurile (valabile pentru România) sunt de 579 euro, respectiv 679 euro.

În mod plăcut surprinzător, Black Shark 4 Pro vine cu aceeași viteză de încărcare a acumulatorului ca și varianta din China. La generațiile anterioare exista o diferență aici între versiunea globală și cea de pe piața domestică. Acum acumulatorul de 4500 mAh se poate încărca cu până la 120W.

Telefonul este echipat cu un ecran Super AMOLED de 6,67 inchi și rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Rata de refresh este de 144 Hz. Cititorul de amprentă digitală este totuși plasat lateral. Camera foto frontală, găzduită de un orificiu plasat central, are un senzor de 20 megapixeli. Sistemul foto de pe spate are trei camere: un senzor principal de 64 megapixeli, un ultrawide de 8 megapixeli și o cameră macro de 5 megapixeli.

Butoanele de tip shoulder triggers cu sistem pop-up magnetic, sistemul de răcire pe bază de lichid de tip sandwich și sistemul de difuzoare stereo sunt elementele care contribuie la o experiență de gaming ieșită din comun.

Așa că Black Shark 4 Pro devine un candidat interesant pentru doritorii de telefoane de gaming de pe la noi. Prețul bun pare să îl recomande. Atenție însă, generația 5 bate la ușă.

via BlackShark

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep