HomeFeaturedFocusSony Xperia 5 IV, primele detalii tehnice

Sony Xperia 5 IV, primele detalii tehnice

Sony Xperia 5 IV

Dacă luăm în calcul data la care a ieșit pe piață generația anterioară, am putea spune că Sony Xperia 5 IV este destul de aproape de momentul apariției oficiale. Iar faptul că recent au ieșit la iveală informații tehnice despre dispozitiv, pare să confirme această teorie. Nu sunt multe detalii, dar câteva dintre ele sunt destul de importante.

Pentru început ni se spune că se va păstra aceeași dimensiune a ecranului, de 6,1 inchi. Probabil că vom avea tot un panel OLED cu rată de refresh de 120 Hz. Iar rezoluția va fi aceeași (2520 x 1080 pixeli, aspect 21:9), nu pare să fie nevoie de mai mult. Cu toate acestea, dispozitivul va fi mai greu cu 12 grame. Acest lucru poate fi pus și pe seama faptului că protecția (atât a ecranului, cât și cea de pe spate) este asigurată de o sticlă Gorilla Glass Victus.

Sursa acestor informații vine și cu o dezvăluire interesantă. Se pare că Sony Xperia 5 IV se va baza pe un chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 produs de TSMC. Deocamdată nu există în producție această versiune de chipset, despre care unii spun că s-ar putea numi Snapdragon 8 Gen 1+.

Sistemul de camere foto de pe spate, realizat în colaborare cu Zeiss, pare să fie moștenit integral de la generația anterioară. Cel puțin la nivel de hardware. Avem trei senzori de câte 12 megapixeli fiecare. Unul principal (Sony IMX557), un ultrawide (IMX363) și un telephoto (IMX663) capabil de zoom între 3x și 4,4x.

Fără să fie oferite detalii concrete, ni se spune că noua generație va avea un acumulator mai mare. Asta înseamnă mai mult decât cei 4500 mAh ai generației anterioare.

Prețul de pornire pentru Sony Xperia 5 IV va fi de aproximativ 790 dolari. Este ultima informație pe care o oferă sursa citată de publicațiile de specialitate.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep