HomeFeaturedFocusFOTO: cum va arata Motorola Edge 30 Pro

FOTO: cum va arata Motorola Edge 30 Pro

Motorola Edge 30 Pro

Cateva fotografii care vin dintr-o sursă sigură ne lasă să vedem cum va arăta flagship-ul global al celor de la Motorola. Răspunsul pare să fie unul destul de simplu, cel puțin dacă este să ne luăm după informațiile celor de la 91mobiles. Motorola Edge 30 Pro va fi identic din toate punctele de vedere cu versiunea chineză care a fost deja prezentată oficial sub numele de Edge X30.

Nu vom avea așadar cititor de amprentă integrat sub display, așa cum s-a zvonit la un moment dat. El va rămâne poziționat în lateral. Nu vom avea nici logo-ul companiei de pe spatele telefonului mișcat în jos și în lateral. Și în niciun caz nu vom avea o cameră foto frontală integrată sub ecran așa cum a avut Special Edition-ul variantei chineze.

În schimb Motorola Edge 30 Pro va avea același chipset Snapdragon 8 Gen 1 de la Qualcomm. Și același display OLED cu rată de refresh de 144 Hz. Plus aceeași cameră foto frontală de 60 megapixeli și același sistem foto pe spate, cu trei camere, dintre care două (wide si ultrawide) cu senzori de 50 megapixeli.  

Se va păstra și acumulatorul de 5000 mAh care suportă încărcarea rapidă de 68W.

Practic nimic nu se schimbă, cele două telefoane vor fi identice.

Să sperăm și că Motorola Edge 30 Pro va păstra un preț spectaculos, așa cum are Moto G200 5G, cel mai ieftin smartphone cu Snapdragon 888+ care se poate găsi în România.

via 91mobiles

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep