HomeFeaturedFocusHonor 60 SE prezentat oficial

Honor 60 SE prezentat oficial

Honor 60 SE

Compania chineză a completat familia prin apariția celui mai accesibil terminal, Honor 60 SE. Un premium mid-range care împrumută câteva elemente de design de la iPhone 13 Pro, mai ales în zona modulului foto. Un telefon despre care încă nu se știe dacă va ajunge și în Europa. Și care deocamdată, având în vedere disponibilitatea doar pe piața din China, pare lipsit de serviciile Google Mobile.

La interior avem un chipset MediaTek Dimensity 900, care în teorie asigură și suportul pentru rețelele 5G. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 8 GB. Capacitatea internă de stocare poate fi de 128 GB sau de 256 GB. S-ar părea că slotul microSD lipsește, așa că opțiunea de memorie internă va trebui aleasă cu grijă.

Ecranul lui Honor 60 SE este un OLED cu diagonala de 6,67 inchi, cu marginile laterale curbate. Rezoluția sa este fullHD+, iar rata de refresh suportată este de 120 Hz. Pare să integreze și cititorul de amprentă digitală, care nu este vizibil în lateral în fotografiile care au însoțit anunțul oficial. Are un orificiu plasat central pentru camera foto selfie.

Sistemul foto de pe spate se bazează pe un senzor principal de 64 megapixeli. Acesta este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli și de un senzor pentru detalii de adâncime cu rezoluție de 2 megapixeli.

Acumulatorul are o capacitate de 4300 mAh și se poate încărca cu până la 66W.

Sistemul de operare este un Magic UI 5.0. Nu ni se spune pe ce variantă de Android este construit, nici dacă serviciile Google Mobile sunt preinstalate. Tocmai de aceea sunt tentat să cred că ele lipsesc.

Honor 60 SE are un preț de vânzare de aproximativ 345 dolari, respectiv 390 dolari, în funcție de capacitatea de memorie internă aleasă. Telefonul va deveni disponibil în China încă de săptămâna viitoare.

via Honor

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep