HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A52s 5G primeste update-ul de Android 12 cu OneUI 4.0

Samsung Galaxy A52s 5G primeste update-ul de Android 12 cu OneUI 4.0

Galaxy A52s 5G

Samsung Galaxy A52s 5G se află în această perioadă la noi la teste. Tocmai rulam aplicațiile de benchmark cele mai populare, când am primit noficarea că este disponibil update-ul de sistem de operare, la versiunea Android 12 cu interfața OneUI 4.0. Mă bucur să văd că Samsung s-a mișcat destul de repede și a venit cu Android 12 și pe segmentul mid-range. E drept, este vorba despre unul dintre cele mai populare terminale ale producătorului coreean.

Pe de altă parte, noul update mi-a dat puțin de lucru. Pentru că va trebui să reiau toate benchmark-urile și testele cu noua versiune de sistem de operare la bord. Dar acesta este subiectul unui alt material despre acest telefon.

Update-ul la Android 12 vine pe Galaxy A52s 5G cam la trei săptămâni distanță după ce îl primisem și pe un Galaxy S20 Plus 5G. Numai că de această dată este vorba despre o unitate de test liberă de rețea, primită direct de la reprezentanța Samsung din România.

Este un update destul de mare, are aproape 2,4 GB. Așa că este nevoie de o conexiune bună și de un interval de timp de câteva minute bune (10-15) în care vă puteți lipsi de telefon.

Dacă aveți un astfel de telefon și încă nu ați primit notificarea, puteți verifica manual în setările dispozitivului dacă ea este disponibilă (Settings/Software Update).

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep