HomeFeaturedFocusOppo Find X5 Pro, noi detalii tehnice

Oppo Find X5 Pro, noi detalii tehnice

Oppo Find X5 Pro

Compania chineză pare să facă eforturi considerabile pentru a-l poziționa pe viitorul Oppo Find X5 Pro ca fiind un concurent serios pentru vârful de gamă de la Samsung. Statutul de flagship nu mai este pus sub semnul întrebării, iar specificațiile tehnice care încep să iasă la iveală ne arată un competitor serios pentru Galaxy S22 Ultra. Desigur, fără suport pentru stylus, un feature care pare să impresioneze din ce în ce mai puțini utilizatori.

Focusul pare să cadă și la generația Find X5 pe abilitățile foto. Sistemul de camere și mai ales optimizările software sunt făcute în colaborare cu Hasselblad. Un branding vizibil și fizic, în fotografiile care însoțesc leak-ul de informații. La aceasta se adaugă și chip-ul de procesare a imaginilor dezvoltat inhouse, care poartă numele de MariSilicon. Doi dintre senzorii foto, cel principal și cel ultrawide vor fi Sony IMX766 cu rezoluție de 50 megapixeli. Cel de-al treilea senzor pare să fie un telephoto de 13 megapixeli, capabil de un zoom hibrid 5x.

Modulul foto va avea o formă inedită, lucru pe care deja îl știam.

Camera foto frontală va avea o rezoluție de 32 megapixeli, cu un senzor Sony IMX709.

Ecranul lui Oppo Find X5 Pro va fi un AMOLED LTPO de 6,7 inchi, cu rezoluție 1440p+ și rată de refresh de 120 Hz. Va fi protejat de Gorilla Glass Victus, va integra și cititorul de amprentă digitală și va avea un orificiu pentru camera de selfie.

Telefonul, cu ramă de aluminiu și spate de sticlă, va veni cu o certificare IP68.

La interior vom avea un nucleu hardware format dintr-un chipset Snapdragon 8 Gen 1 de la Qualcomm și o memorie RAM de 12 GB. Capacitatea internă de stocare va fi de 256 GB. Nu există slot microSD.

Acumulatorul va avea capacitatea de 5000 mAh și se va putea încărca cu 80W. Va exista și suport pentru încărcarea wireless.

Oppo Find X5 Pro este așteptat să aibă un preț de peste 1200 euro când va deveni disponibil în Europa. Se pare că telefonul va fi prezentat oficial la finalul acestei luni.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep