HomeFeaturedFocusMoto Edge 30 Pro concurent pentru Galaxy S22 Ultra?

Moto Edge 30 Pro concurent pentru Galaxy S22 Ultra?

Moto Edge 30 Pro

Cele mai recente imagini cu Moto Edge 30 Pro dezvăluie câteva detalii interesante. Detalii care au mari șanse să fie adevărate, pentru că fotografiile vin dintr-o sursă cu un istoric foarte bun. Mai exact, celebrul leakster Evan Blass, cunoscut mai ales ca @evleaks. Prima poză pare să fie o nouă fotografie comercială cu dispozitivul, scăpată ceva mai repede (accidental sau intenționat) către media de specialitate.

Însă mai mult intrigă cea de-a doua imagine, cea care deschide acest material. În ea vedem fotografia terminalului într-o husă dedicată, care permite și funcții de stand și o zonă de display care devine always-on. Însă și mai interesantă este prezența unui stylus acolo. Care, chiar dacă nu are un loc dedicat în interiorul telefonului și poate nici al respectivei huse, este prezent. Lucru care implică un suport oferit de terminal pentru un asemenea accesoriu.

Chiar dacă acesta ar trebui cumpărat separat, suportul oferit pentru el, la nivel de aplicații și funcționalități dedicate, ar face din Moto Edge 30 Pro un posibil concurent direct pentru Samsung Galaxy S22 Ultra. Să se fi gândit Motorola la o asemenea strategie?

Eu cred că nu ar fi o greșeală, ba chiar ar fi o mișcare cu șanse destul de mari de succes.

Flagship-ul celor de la Motorola are câteva argumente clare într-o asemenea bătălie. Chipset-ul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 ar fi unul foarte important. La fel ca și ecranul OLED de 6,7 inchi, cu rezoluție fullHD+, dar mai ales cu rată de refresh de 144 Hz.

Ar mai cântări aici și acumulatorul de 5000 mAh cu suport pentru încărcarea rapidă de 68W. Și poate și camera foto frontală de 60 megapixeli.

Un lucru ar trebui să mai ofere Moto Edge 30 Pro și s-ar poziționa destul de agresiv în competiția cu vârful de gamă al coreenilor. Performanțe foto demne de un flagship. Abia aștept să văd la lucru sistemul foto care va avea în componența sa doi senzori de câte 50 megapixeli fiecare și un al treilea de tip telephoto. Dacă Motorola a îmbunătățit lucrurile și la acest capitol, șansele de succes ale acestui smartphone cresc simțitor.

Pentru că la nivel de preț sunt aproape sigur că se poziționează mult mai bine ca Galaxy S22 Ultra.

Va trebui să așteptăm lansarea oficială globală pe care cei de la Motorola au programat-o pentru 24 februarie pentru a avea confirmarea acestor detalii.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep