HomeFeaturedFocusMotorola Moto G Stylus 2022 a fost prezentat oficial

Motorola Moto G Stylus 2022 a fost prezentat oficial

Motorola Moto G Stylus 2022

Alternativa mult mai accesibilă a lui Galaxy Note (și mai nou Galaxy S22 Ultra) a ajuns la a treia generație. Motorola Moto G Stylus 2022 a fost prezentat oficial și vine cu câteva plusuri clare în comparație cu predecesorul său.

Sper exemplu, se păstrează dimensiunea și rezoluția ecranului. Avem tot un panel LCD de 6,8 inchi, cu rezoluție fullHD+ (aspect 20:9). Însă acesta suportă acum o rată de refresh de 90 Hz. În plus, are un orificiu discret, plasat central , pentru o cameră foto frontală cu senzor de 16 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral, integrat în butonul de pornire.

Pe partea din spate, Motorola Moto G Stylus 2022 vine cu un sistem de trei camere foto. Un senzor principal de 50 megapixeli este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli și de un senzor pentru detalii de adâncime de 2 megapixeli.

La interior se găsește un nucleu hardware format dintr-un chipset MediaTek Helio G88 și o memorie RAM de 6 GB. Capacitatea internă de stocare este de 128 GB și poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD.

Autonomia este asigurată de un acumulator de 5000 mAh. Un salt mare în față în comparație cu cei 4000 mAh ai generației anterioare.

Sistemul de operare este un Android 11 cu interfața My UX peste el.

Stylus-ul lui Motorola Moto G Stylus 2022 are un locaș în interiorul telefonului, întocmai ca la Galaxy Note. Nu este nici pe departe la fel de complex ca S Pen-ul celor de la Samsung.

Însă și prețul telefonului este mult mai mic. Dispozitivul a fost deocamdată pus în vânzare în Statele Unite, la un preț de 299 dolari. Este disponibil la precomandă, cu livrări începând din 17 februarie. De văzut dacă își va croi drum până în Europa.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep