HomeFeaturedFocusNokia G21, fotografii oficiale de presa

Nokia G21, fotografii oficiale de presa

Nokia G21

Deși încă nu a fost prezentat oficial, Nokia G21 nu prea mai are secrete din punct de vedere fizic. O serie de fotografii cu terminalul, ce par a fi cele oficiale de presă, au ieșit la iveală. Se vede destul de clar poziționarea modulului foto, dar și textura pe care o are carcasa spate a telefonului. Mai mult, cred că avem gama completă de culori în care acesta va fi disponibil.

Imaginile vin dintr-o sursă destul de credibilă, cu un istoric foarte bun. Este vorba despre celebrul leakster Roland Quandt.

Faptul că terminalul este destul de aproape este confirmat și de testările prin aplicațiile de benchmark pe care el le-a susținut.

Dintr-o astfel de testare, cea de Geekbench, aflăm că Nokia G21 este construit în jurul unui chipset Unisoc T606. Semn foarte clar că s-au făcut concesii pentru a ține prețul cât mai jos. Procesorul va rula în combinație cu o memorie RAM de 4 GB. Capacitatea internă de stocare va fi de 128 GB și va putea fi extinsă prin microSD.

Același benchmark ne-a dezvăluit și sistemul de operare Android 11.

La nivel de alte zvonuri mai aflăm că viitorul entry al finlandezilor de la HMD Global va avea un display LCD de 6,5 inchi, cu rezoluție HD+. Este vizibil în fotografii și notch-ul în formă de picătură.

Pe spate se va găsi un sistem foto compus din trei camere. Se știe doar că senzorul principal va avea o rezoluție de 50 megapixeli.

Autonomia lui Nokia G21 va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh.

Deocamdată aceste sunt detaliile care se cunosc. Suficient de multe încât să intuim cam care vor fi ambițiile acestui terminal, argumentele sale. Apariția oficială este destul de aproape.

via Roland Quandt

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep