HomeFeaturedFocusGalaxy S22 Ultra (Exynos) versus Galaxy S22 Ultra (Snapdragon)

Galaxy S22 Ultra (Exynos) versus Galaxy S22 Ultra (Snapdragon)

Galaxy S22 Ultra

De câțiva ani buni compania coreeană obișnuiește să își echipeze familia de vârfuri de gamă (Galaxy S, dar se întâmpla și la Note) cu chipset-uri de două feluri. Și va fi și situația lui Galaxy S22 Ultra și de fapt a întregii serii. Vom avea o versiune echipată cu chipset-ul dezvoltat intern de Samsung, model Exynos 2200 (care va ajunge și în Europa) și una dotată cu varianta de chipset de top de la Qualcomm, model Snapdragon 8 Gen 1.

Ambele versiuni, echipate cu aceeași memorie RAM de 8 GB au fost testate în Geekbench (versiunea 5.4.4). Așa că nu a fost greu de comparat scorurile obținute. Un prim răspuns la întrebarea care stă pe buzlele multor fani Samsung. Care dintre cele două versiuni este mai puternică? Ei bine, s-ar putea spune că avem egalitate.

Și asta pentru că unul dintre dispozitive a avut un scor single-core mai bun, celălalt a reușit un scor mai mare la performanțele multi-core.

Mai exact, Galaxy S22 Ultra echipat cu Exynos 2200 (nume de cod SM-S908U) a obținut un scor single-core mai bun (1226 puncte față de 1168 puncte) în comparație cu versiunea cu Snapdragon 8 Gen 1 (nume de cod SM-S908B). În schimb, aceasta din urmă a performat ceva mai bine în testele multi-core (scor 3508 puncte comparativ cu 3462 puncte).

Diferențele între cele modele sunt relativ mici. Aș spune că sunt inobservabile în utilizarea de zi cu zi a telefonului.

În link-ul sursă al acestui material aveți o detaliere mult mai amplă a scorurilor obținute.

via Geekbench  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep