HomeFeaturedFocusApple achizitioneaza Credit Kudos

Apple achizitioneaza Credit Kudos

Apple

Apple a achiziționat recent un start-up fintech din Marea Britanie, Credit Kudos pe numele său. Deși nu au fost oferite prea multe detalii oficiale despre această tranzacție, surse apropiate de aceasta spun că valoarea ei ar fi de aproximativ 150 de milioane de dolari.

Mult mai interesant este că mulți analiști specializați pe subiecte ce țin de compania din Cupertino văd în această achiziție primul pas serios al acesteia în aducerea Apple Card în Europa. Credit Kudos este specializată în păstrarea și analizarea informațiilor bancare ale publicului și în oferirea de verificări în scopul creditării acestora.

O zonă în care interesul Apple nici nu ar putea avea o altă explicație decât Apple Card. Acesta din urmă este un instrument financiar pe care, pentru moment doar publicul din Statele Unite îl poate accesa. Un card Visa pe care Apple l-a emis în nume propriu și care funcționează în strânsă legătură cu telefonul utilizatorului.

Un concurent pentru Revolut și alte servicii similare, dacă vreți. Unul pe care fanii Apple s-ar putea să îl prefere și datorită numelui. Și dacă în prezent vorbim despre fanii din Statele Unite, odată cu această achiziție încep să se deschidă porțile și pentru utilizatorii din Marea Brintanie și din Europa. Probabil că nu toată Europa (cel puțin nu în primă fază), ci doar piețele mai mari și mai dezvoltate.

via 9to5mac

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep