HomeFeaturedFocusXiaomi 12 Lite trece prin Geekbench

Xiaomi 12 Lite trece prin Geekbench

Xiaomi 12 Lite

Zvonurile conform cărora compania chineză va lansa cât de curând și un Xiaomi 12 Lite devin tot mai consistente. Un telefon care să completeze familia formată din Xiaomi 12 și 12 Pro, telefoanele de top ale companiei, care între timp au fost lansate și în Europa. Al treilea telefon al seriei, ceva mai accesibil decât cele două de mai sus, este Xiaomi 12X. Iar acum vine Lite-ul, care se plasează și mai jos.

Ar fi interesant de văzut dacă este și mai mic. Asta pentru că la un moment dat circulau anumite zvonuri care vorbeau și despre un compact din seria 12. Deocamdată nu l-am văzut la față.

Nu avem detalii despre dimensiunea și ecranul lui Xiaomi 12 Lite, însă avem câteva informații tehnice, rămase în atenția opiniei publice după momentul în care o unitate (cu numele de cod Xiaomi 2203129G) a rulat testele Geekbench.

Aflăm astfel că dispozitivul va fi echipat cu un chipset Snapdragon 778 de la Qualcomm. Un chipset care vine cu suport pentru rețelele 5G. Se pare că nu va mai exista o versiune 4G, așa cum s-a întâmplat la generația anterioară și că doritorii vor avea la dispoziție doar varianta cu suport pentru 5G.

Procesorul va rula în combinație cu o memorie RAM de 8GB.

Sistemul de operare va fi un Android 12, cel mai probabil cu interfața MIUI 13 peste el.

Alte informații nu avem despre Xiaomi 12 Lite. Însă dacă telefonul este aproape de apariția oficială, așa cum dă de înțeles faptul că este testat în benchmark-uri, atunci vor mai ieși la iveală detalii tehnice despre el, fără îndoială.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep