HomeFeaturedFocusConcept: asa ar arata iPhone 14 fara notch

Concept: asa ar arata iPhone 14 fara notch

Pe baza unui zvon venit pe Twitter, așa ar trebui să arate iPhone 14 fără notch.
Pe baza unui zvon venit pe Twitter, așa ar trebui să arate iPhone 14 fără notch.

Încă de acum 5 ani, la introducerea lui iPhone X, au fost multe comentarii legate de cum arată conceptul de notch, menit să disimuleze locul în care este fixată camera selfie pe modelele iPhone. 5 ani mai târziu chestia asta nici nu se mai discută, notch-ul fiind adoptat între timp și de producătorii de aparate Android.

Însă, pentru 2022 situația pare să se schimbe puțin, conform unor leak-uri recente noul iPhone 14 o să vină cu o schimbare ce presupune înlocuirea notch-ului și găuri (decupaje) similare cu cele de pe flagship-urile Samsung Galaxy.

Asta ar fi ca un prim pas înainte de încă un upgrade major care ar însemna introducerea senzorilor pentru Face ID sub display, chestie de care unii s-ar putea să fie extrem de mulțumiți.

Iar pe baza informațiilor de mai sus a apărut și un scurt material video în care vedem mai pe larg conceptul de iPhone 14 Pro:

Cu toate astea realitatea s-ar putea să fie mult mai simplă și Apple să nu umble la design-ul lui iPhone 14, lucru care nu m-ar mira. Poate o mică schimbare în ceea ce privește design-ul sistemului de camere foto, pentru că în final dacă se pot menține scăzute costurile de producție (pentru că se folosește aceiași matriță ca în cazul modelelor precedente) banii vor veni.

Deocamdată suntem abia la începutul sezonului de zvonuri și leak-uri legate de următorul iPhone și multe se pot schimba.

via bgr

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep