HomeEvenimenteBUILDConferinta pentru dezvoltatori Microsoft BUILD 2022 va fi online, pe 24-26 mai

Conferinta pentru dezvoltatori Microsoft BUILD 2022 va fi online, pe 24-26 mai

Conferința Microsoft BUILD dedicată dezvoltatorilor va fi și în acest an în format online, probabil cu participare gratuită.
Conferința Microsoft BUILD 2022 dedicată dezvoltatorilor va fi și în acest an în format online, probabil cu participare gratuită.

Conferința Microsoft BUILD, dedicată dezvoltatorilor, va fi și în 2022 tot online ca urmare a pandemiei COVID și va avea loc în perioada 24-26 mai. Este evenimentul anual al Microsoft dedicat programatorilor, inginerilor, studenților, start-up-urilor în care vedem noutățile Microsoft din zona tehnologiilor Windows, Office, Cloud, AI.

În anii de dinaintea pandemiei BUILD revenise în Seattle (după ce a debutat în Los Angeles) ca și eveniment cu prezență fizică, însă odată cu pandemia COVID din 2020 s-a mutat online și a suferit o transformare majoră: a devenit un eveniment cu participare gratuită. Din păcate (sau din fericire vor spune unii), BUILD 2022 va fi tot online și probabil tot cu participare gratuită, așa cum face Google cu conferința I/O.

Schimbările ce vin cu ediția 2022 sunt legate de crearea unor sesiuni cu conținut specific diferitelor zone, precum Franța, Germania, Japonia, America Latină și Marea Britanie. Ca și anul trecut multe sesiuni vor fi înregistrate înainte de începerea evenimentului și vor fi redate în mai multe intervale orare în așa fel încât participanții să le poată vedea în intervale de timp accesibile fusului orar pe care se găsesc.

BUILD 2022 începe pe 24 mai, de la ora 18:30 a României (8:30 PT) cu tradiționalul keynote la care va participa Satya Nadella.

Dacă anul trecut am văzut detalii interesante despre Windows 11, noutăți legate de Teams și opțiunile de generare automată a codului prin GPT-3, în 2022 lucrurile sunt puțin mai complicate pentru că avem deja un eveniment dedicat Windows, săptămâna viitoare. Dar asta nu înseamnă că nu va fi nimic nou/interesant pe zona Windows.

Pentru moment site-ul oficial Microsoft BUILD nu e accesibil, aștept să văd când încep înregistrările și vă anunț.

via tv

UPDATE: site-ul a pornit, nu avem inca detalii despre agenda sau momentul inregistrarii.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep