HomeFeaturedFocusMotorola Edge 30 trece prin Geekbench

Motorola Edge 30 trece prin Geekbench

Motorola Edge 30

Recent am publicat review-ul pentru Edge 30 Pro, vârful de gamă actual al celor de la Motorola. Un telefon cu specificații de top, cu rezultate excelente în benchmark-uri și cu un preț suficient de atractiv. Însă cei care doresc un preț și mai bun și sunt dispuși să facă în acest sens câteva concesii, vor avea, se pare, un terminal pe gustul lor. Este vorba despre Motorola Edge 30, care a trecut prin Geekbench, semn că se fac ultimele configurări înainte de apariția oficială.

Noul telefon, care va intra chiar și sub Edge S30, va fi echipat cu un chipset Snapdragon 778+ de la Qualcomm. O versiune cu ceva extra clocking a lui 778. Un chipset care aduce și suportul pentru rețelele 5G, un must have în ziua de astăzi pentru orice telefon care se respectă.

Memoria RAM de pe unitatea Motorola Edge 30 testată este de 8 GB. Este posibil să existe mai multe configurații de memorii disponibile. Asta chiar dacă entitatea deținută de Lenovo nu prea a practicat acest obicei prea des.

Unitatea testată a rulat un sistem de operare Android 12. În bunul obicei al companiei, interfața îl păstrează curat, aproape de forma stock.

Deocamdată sunt singurele detalii care se știu despre acest Motorola Edge 30. Însă, așa cum spuneam, faptul că deja rulează testele benchmark ne arată că el este destul de aproape de momentul apariției sale oficiale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep