HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A33, noi detalii tehnice

Samsung Galaxy A33, noi detalii tehnice

Samsung Galaxy A33

Compania coreeană pregătește modelul Samsung Galaxy A33. Acesta este așteptat să completeze gama de modele din noua generație, după apariția oficială a lui Galaxy A23 și Galaxy A13 (4G) de zilele trecute. Între timp au debutat și Galaxy M23 și M33, care se pare că vor ajunge și ele în Europa. Așa că oferta pentru fanii Samsung va fi destul de variată pe segmentul entry-level.

A33 pare totuși să facă un pas serios înspre zona de mid-range. Va fi construit în jurul platformei proprietare Exynos 1280. Aceasta va avea un procesor octa-core cu două nuclee de top Cortex-A78 tactate la 2,4 GHz. Procesorul va rula în combinație cu o memorie RAM de 8 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB. Însă este de așteptat să vedem mai multe combinații de memorii posibile. Ba chiar se zvonește că unele variante vor avea un chipset Exynos 1200.

Oricum, un lucru pare să fie clar. Samsung Galaxy A33 va fi un model exclusiv 5G. Nu va exista variantă care să nu ofere suport pentru noile rețele 5G.

Ecranul său va fi un Super AMOLED cu diagonală de 6,4 inchi. Rezoluția va fi fullHD+, iar rata de refresh va fi de 90 Hz. Cititorul de amprentă digitală va fi integrat sub display, un pas important în față în comparație cu predecesorul său.

Informațiile care se știu până acum despre dispozivit mai vorbesc despre o certificare IP67. Sistemul de operare va fi Android 12 cu interfața OneUI 4.1 peste el.

La nivel de camere foto zvonurile par să conveargă către concluzia că se vor păstra fix aceleași camere ca la generația anterioară. Adică aceeași cameră frontală de 13 megapixeli și același sistem de patru camere pe partea din spate. Cu un senzor principal de 48 megapixeli, un ultrawide de 8 megapixeli, o cameră dedicată macro de 5 megapixeli și un senzor pentru detalii de adâcime de 2 megapixeli.

Autonomia lui Samsung Galaxy A33 va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Acesta va putea fi încărcat cu până la 25W.

Deocamdată acestea sunt detaliile care se cunosc despre acest dispozivit. Nu ar trebui să mai dureze mult până când își va face debutul oficial.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep