HomeFeaturedFocusApple va putea sa schimbe senzorul Face ID de pe iPhone X...

Apple va putea sa schimbe senzorul Face ID de pe iPhone X fara sa repare tot aparatul

Apple a anunțat că în service-urile autorizate se pot repara senzorii Face ID de pe iPhone X fără să fie nevoie de schimbarea completă a aparatului.

La începutul anului Apple a decis că va permite repararea senzorilor Face ID fără să fie nevoie de schimbarea completă a aparatului, însă acest lucru se putea face doar de la aparatele iPhone XS și mai nou. Însă zilele trecute Apple și-a schimbat puțin optica și permite același lucru și pentru modelele iPhone X – practic a fost nevoie de trimiterea instrumentelor necesare pentru a face schimbul și evident, a senzorilor.

Până acum situația era puțin jenantă, orice încercare de reparare a senzorului Face ID însemna schimbarea completă a telefonului, nefiind posibil să fie schimbat doar senzorul – unii spun că din motive de securitate. Între timp lucrurile s-au schimbat și Apple poate repara doar senzorul.

Cumva Apple încearcă să schimbe impresia că la orice problemă majoră pentru un iPhone, acesta ar fi trebuit schimbat complet – anul trecut a început procesul de schimbare doar a spatelui din sticlă. Avantajul nu e doar de partea consumatorului, care va plăti mai puțin, dat și în curtea Apple unde la nivel declarativ vor exista mai puține resturi și elemente de poluare. Doar că asta atrage după sine și venituri mai mici din operațiile de service.

E bine de știut.

via MR

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep