HomeFeaturedFocusXiaomi 12 Lite, noi detalii tehnice

Xiaomi 12 Lite, noi detalii tehnice

Xiaomi 12 Lite

Xiaomi 12 Lite este subiect tot mai frecvent de zvonuri, leak-uri și speculații. Am mai discutat despre el, atunci când a trecut prin Geekbench și a lăsat la vedere câteva informații tehnice. Între timp acestora li s-au alăturat și alte detalii (rezultate în urma unei certificări FCC), așa că am decis să revenim puțin asupra viitorului terminal.  

Am văzut la momentul rulării Geekbench că dispozitivul va fi echipat cu un chipset Snapdragon 778G de la Qualcomm. Unitatea testată atunci avea o memorie RAM de 8 GB. Între timp am aflat că vor fi posibile trei combinații de memorii. Prima, cea de bază, cu 6 GB de RAM și memorie internă de 128 GB. Cea intermediară are 8 GB de RAM și păstrează cei 128 GB de stocare internă. În cele din urmă, versiunea de top are 8 GB de memorie RAM și o capacitate internă de stocare de 256 GB.

S-ar putea ca Xiaomi 12 Lite să nu aibă slot pentru microSD (nu au nici frații săi din noua serie 12), însă certificarea FCC confirmă existența a două slot-uri pentru SIM.

Și, în același timp, se confirmă și sistemul de operare Android 12, cu interfața proprietară MIUI 13 peste el.

În momentul testării prin Geekbench, ne întrebam dacă telefonul va tinde spre un compact, așa cum se zvonise. Nu va fi cazul. Conform ultimelor speculații și zvonuri, va fi echipat cu un display OLED cu diagonala de 6,55 inchi, fiind astfel mai mare ca Xiaomi 12. Probabil că rezoluția va fi fullHD+. De văzut dacă cititorul de amprentă digitală își va găsi loc sub display.

Pe partea din spate telefonul va avea un sistem de trei camere foto. Senzorul principal va avea o rezoluție de 64 megapixeli (ISOCELL GW3). Celelalte două camere vor fi echipate cu un ultrawide și cu un senzor macro.

Xiaomi 12 Lite ar putea apărea luna viitoare, în același timp cu vârful de gamă Xiaomi 12 Ultra.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep