HomeFeaturedFocusHuawei a anuntat „Fotograful anului Huawei”

Huawei a anuntat „Fotograful anului Huawei”

Huawei a anunțat câștigătorii concursului „Fotograful anului HUAWEI”, în urma terminării celor trei workshop-uri din seria OPEN FOR MORE.

Săptămâna trecută Huawei a anunțat câștigătorii concursului „Fotograful anului HUAWEI”, proces realizat în urma terminării celor trei workshop-uri din seria OPEN FOR MORE, susținute de fotografii Bogdan Mustățea, Christian Tudose și Alex Gâlmeanu.

Competiția s-a desfășurat în mai multe etape: primul pas a fost înscrierea în concurs a unor fotografii realizate cu un smartphone de la Huawei, urmând mai apoi etapa de jurizare care a trimis 40 de entuziaști la unul dintre cele 3 workshop-uri. Fiecare workshop s-a concentrat pe câte 2 teme din cele 6 categorii de concurs: Live Moments, Details, Storyteller, Faces, Product Photo și Hello Life, alese special pentru a surprinde câte puțin din cotidian și realitatea de zi cu zi. Participanții au putut testa capabilitățile smartphone-ului HUAWEI P50 Pro în fiecare dintre cele trei workshop-uri.

Storyteller și Live Moments au fost subiectele primului workshop, marcat de un tur al Bucureștiului care și-a propus să imortalizeze cele mai interesante clădiri și monumente din oraș. Al doilea workshop – Details și Product Photo, iar cel de-al treilea a acoperit Faces și Hello Life, unde au fost detaliate sfaturi despre arta fotografiei de portret.

După cele 3 runde în care fost jurizate cele mai bune fotografii realizate în cadrul workshop-urilor, au fost aleși cei 6 norocoși câștigători, cei mai talentați și creativi pasionați de fotografie: Vlad Vlădoi, Costin Mocanu, Constantin Dasoveanu, Vasile Mihai Antonio, Iulian Acriș și Camil Seișanu.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep