HomeFeaturedFocusOnePlus Ace trece prin Geekbench        

OnePlus Ace trece prin Geekbench        

OnePlus Ace

În ultima vreme au tot circulat prin media de specialitate zvonuri despre OnePlus Ace, viitorul mid-range al companiei chineze. Și un telefon despre care se spunea că va fi orientat către pasionații de gaming. Motiv pentru care compania vrea să îl diferențieze de gama existentă până în prezent și vine cu această denumire comercială.

Alte zvonuri spun că Ace va fi de fapt OnePlus Nord 3, pentru că se va renunța la această denumire/serie. Eu unul tind să cred prima variantă, mai ales că sunt informații din mai multe surse care spun că Ace va fi un telefon de gaming. Se va distinge chiar și printr-o carcasă cu o textură aparte, pentru o priză mai bună în mâinile celor care se joacă intens.

Sunt și alte zvonuri care să întărească această teorie, asupra cărora vom reveni ceva mai târziu.

Cert este că OnePlus Ace a rulat testele din Geekbench. Acolo unde a lăsat la vedere câteva detalii tehnice concrete, care nu prea mai pot fi negate.

Unul dintre acestea este legat de chipset-ul în jurul căruia va fi construit viitorul telefon. Care va fi un Dimensity 8100 de la MediaTek. Implicit, acesta va aduce la bord și suportul pentru rețelele 5G. Unitatea testată a fost echipată cu o memorie RAM de 12 GB. Un nucleu hardware suficient de performant pentru un smartphone de gaming accesibil.

Sistemul de operare rulat a fost un Android 12.

Sunt câteva detalii tehnice despre acest telefon, care au ieșit la iveală prin intermediul unor zvonuri. Ele vorbesc despre un display OLED cu diagonală de 6,7 inchi. Sau despre un senzor foto principal cu rezoluție de 50 megapixeli (Sony IMX 766 cu OIS).

Iar pentru gameri cu siguranță va prezenta interes acumulatorul de 4500 mAh, care va oferi suport pentru încărcarea ultra-rapidă de 150W.

Deocamdată acestea sunt detaliile care se știu despre OnePlus Ace. Telefonul este așteptat să apară undeva la mijlocul lunii iulie.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep