HomeFeaturedFocusVIDEO: test de rezistenta pentru Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

VIDEO: test de rezistenta pentru Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

De obicei JerryRigEverything analizează rezistența telefoanelor smart folosind suita sa de teste de rezistență la zgâriere, îndoire și chiar expunere la flacără. Și acest lucru are sens, deoarece asupra telefoanelor sunt șanse foarte mari să se întâmple incidente similare. Mă rog, mai puțin cel cu expunerea la flacără deschisă, căruia eu încă nu am reușit să-i găsesc un potențial corespondent în viața de zi cu zi.

Mai puțin important acest lucru, ideea este clară. Omul are o manieră proprie de a testa aceste dispozitive. Una care l-a consacrat și l-a făcut celebru.

Ce te faci însă când îl apucă testatul rezistenței unei tablete? Pe care nici nu o bagi în buzunarul de la spate al pantanlonilor, nici nu o porți în poșetă alături de alte obiecte contondente? Nu ai cum, vă zic eu, pentru că este vorba despre Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, cea mai recentă tabletă Android de top a companiei coreene.

O tabletă cu un display de 14,6 inchi și cu o grosime de doar 5,5 milimetri. Pe care te-ai gândi că un om în toată firea o rupe cu mâinile goale ca pe o napolitană. Nu mi-a venit altă comparație pe moment!

Ei bine, avem parte de o surpriză plăcută. Tableta este chiar greu de îndoit. Și, în ciuda flexibilității sale, rezistă și funcționează în continuare, fără nici cea mai mică urmă rămasă.

Este un produs premium, care rezistă și la partea de zgâriere cu brio, mai ales în zonele importante. Însă pentru mai multe detalii despre capacitatea ei de rezistență, demnă de un produs high-end, găsiți în materialul video de mai jos.

via JerryRigEverything

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep