HomeFeaturedFocusPoco F4 GT anuntat oficial, va fi disponibil global

Poco F4 GT anuntat oficial, va fi disponibil global

Poco F4 GT

Poco F4 GT a fost prezentat oficial și și-a declarat încă de la debut intențiile comerciale care includ disponibilitatea globală. Un telefon cu accente de flagship, care va putea fi accesat și din România, nu poate fi ignorat. Așa că o să îi acordăm în cele ce urmează câteva momente de atenție.

Unul dintre accentele de flagship pe care le-am menționat mai sus este reprezentat de chipset-ul Snapdragon 8 Gen 1 de la Qualcomm. Opțiunea cea mai puternică pe care Android-ele o au în prezent la dispoziție. Procesorul poate rula în două combinații de memorii. Prima, ceva mai accesibilă, are 8 GB de RAM și o capacitate internă de stocare de 128 GB. A doua, mult mai atractivă, are 12 GB de memorie RAM și 256 GB memorie internă. Nu există slot pentru card microSD.

Ecranul lui Poco F4 GT este un AMOLED de 6,67 inchi și rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Rata de refresh este de 120 Hz, protecția este asigurată de o sticlă Gorilla Glass Victus și avem și suport pentru HDR10+. Dar cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral, nu integrat sub ecran.

Camera foto frontală are un senzor de 20 megapixeli. Sistemul de pe spate este compus din trei camere. Senzorul principal, cu rezoluție de 64 megapixeli, este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli. Cea de-a treia cameră este una dedicată macro, cu rezoluție de 2 megapixeli.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4700 mAh, care se încarcă ultra-rapid cu 120W. Mufa de încărcare este special desenată pentru a permite folosirea telefonului pentru jocuri, în timpul încărcării. Și dacă tot am pomenit de gameri, avem și cele două shoulder triggere cu sistem pop-up magnetic.

Poco F4 GT are prețuri de vânzare de 499 euro, respectiv 599 euro (în funcție de combinația de memorii aleasă), pentru prima săptămână de vânzare. După această perioadă, prețurile mai cresc cu câte 100 de euro.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep