HomeMobileAndroidHUAWEI nova 9 SE are un pret bun in promotia de Paste...

HUAWEI nova 9 SE are un pret bun in promotia de Paste din magazinul online, doar azi!

În perioada 4-10 aprilie 2022, noul smartphone HUAWEI nova 9 SE are un preț foarte bun: 1599 lei.
În perioada 4-10 aprilie 2022, noul smartphone HUAWEI nova 9 SE are un preț foarte bun: 1599 lei, în cadrul promoției de Paște!

Am văzut că noul smartphone HUWAEI nova 9 SE este disponibil în magazinul online huaweistore.ro la un preț de 1599 LEI, ofertă ce mai este valabilă doar azi. nova 9 SE a fost lansat de curând pe piața din România și este un smartphone cu o cameră de 108MP, încărcare rapidă de 66W, suport pentru EMUI12 și are integrat magazinul de aplicații AppGallery (peste 187000 de aplicații) din care puteți instala o gamă variată de programe cu care să vă bucurați la maxim de capabilitățile telefonului.

În plus, sunt preinstalate o serie de aplicații precum Petal Maps (soluție de navigare asistată de GPS, ce oferă rute pentru mersul pe jos, cu bicicleta sau cu mașina/transportul public), HUAWEI Mobile Cloud (pentru stocarea în cloud a materialelor multimedia și a documentelor importante), HUAWEI Health – aplicația pentru monitorizarea stării de sănătate și integrarea dispozitivelor wearable, Petal Clip pentru editarea simplă și eficientă a filmulețelor făcute cu camera puternică a lui nova 9 SE.

Și ar mai fi Petal Search, soluția de căutare personalizată, care integrează și flux de știri (în funcție de interese). Dacă utilizatorii doresc să fie la curent cu un anumit subiect, Petal Search oferă un shortcut către un hub cu informații dedicate.

Toate aplicațiile de mai sus sunt construite în jurul Huawei Mobile Services (HMS), ceea ce înseamnă că aplicațiile pot fi accesate cu toate funcționalitățile ecosistemului HMS.

Și ca fapt divers, în perioada 4 – 10 aprilie, Huawei vine cu oferte pentru pasionații de tehnologie și acordă un discount extra de 15% pentru toate produsele (oferta nu include accesoriile). De asemenea, utilizatorii care lasă un review pentru cele mai recent lansate produse au posibilitatea de a primi un voucher suplimentar. Tot de astăzi sunt disponibile și oferte de tip bundle pentru gama PC care includ geanta de laptop și mouse la prețuri începând de la 1.955 lei după folosirea cuponului aferent campaniei de Paște.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep