HomeFeaturedFocusSamsung nu mai ofera suport pentru Galaxy S9

Samsung nu mai ofera suport pentru Galaxy S9

Galaxy S9

Ambele telefoane din seria de flagship-uri ale începutului de an 2018 nu vor mai primi update-uri de securitate din partea Samsung. Nici Galaxy S9, nici modelul Galaxy S9+. Cu un an în urmă cele două dispozitive au trecut de la un regim de update-uri de securitate lunar, la unul trimestrial.

Este schema devenită deja clasică pentru compania coreeană, după ce un terminal, fie el și din familia de flagship-uri, trece de trei ani vechime.

Tocmai de aceea, odată cu această oprire a update-urilor de securitate pentru seria Galaxy S9, modelele din familia următoare, Galaxy S10, vor mai primi aceste update-uri doar pentru un an de zile, și doar la trei luni.

Ce este de făcut pentru utilizatorii care încă mai folosesc aceste aparate, pentru că riscurile cresc? Inclusiv eu am un Galaxy S9+ primit de la Vodafone pentru o prelungire de contract, pe care îl folosește și acum un membru al familiei. Și asta, ca o scurtă paranteză pe care vreau să o fac, este un mare plus pentru compania coreeană. Din punct de vedere hardware, telefonul își face treaba și în prezent, cu brio. Și nu este menajat deloc! Dacă țineau pasul și pe partea de software…

Soluția este o aplicație de tip antivirus din Google Play. Pe care să o lasați activată, să vegheze asupra dispozitivului, dau, dacă încarcă prea tare resursele, să o rulați voi cu periodicitate. Și căreia să îi faceți update pentru a fi la zi. Găsiți mai multe variante, aveți și feddback-ul celor care deja o utilizează. Așa că nu mai pierdeți timpu, telefonul vostru nu trebuie să fie vulnerabil.

În ceea ce privește trecerea la Android 12 pentru Galaxy S9 și S9+, aveți aici un link în care vă arătăm cum să faceți acest lucru.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep