HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy M53 a fost anuntat oficial

Samsung Galaxy M53 a fost anuntat oficial

Samsung Galaxy M53

Compania coreeană a prezentat oficial modelul Samsung Galaxy M53. Cel care, de ceva vreme, a fost subiect de leak-uri și speculații. Un telefon care are șanse să se descurce destul de bine mai ales în ofertele operatorilor de telefonie mobilă. Și care, în mod oarecum surprinzător, se bazează pe Galaxy A73, nu pe Galaxy A53, așa cum erau așteptările fanilor. Ba chiar s-ar putea spune că este un A73 ceva mai ieftin, pentru că au fost făcute câteva concesii la nivel de configurație.

Sunt însă și aspecte pozitive, câteva specificații cheie ale lui A73 s-au păstrat, așa că există și motive de entuziasm pentru publicul pasionat de mid-range-uri Samsung. La nivel de aspect fizic, diferențele sunt observabile mai ales în zona modulului foto de pe spate.

Una dintre deosebirile de configurație este la nucleu hardware. Deși coreenii nu au oferit detaliile tehnice, noul Samsung Galaxy M53 va fi echipat cel mai probabil cu un chipset MediaTek Dimensity 900. Suportul 5G este prezent la bord. Pentru comparație, Galaxy A73 se bazează pe un Snapdragon 778G de la Qualcomm, un chipset ceva mai puternic mai ales la procesarea grafică.

Nici la memorii nu avem chiar toată gama de combinații la dispoziție. De fapt, terminalul are o singură configurație, cu 6 GB de RAM și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă prin card microSD, există slot pentru așa ceva.

Ecranul pare să se fi păstrat identic, avem același Super AMOLED Plus cu diagonală de 6,7 inchi, rezoluție fullHD+ (2408 x 1080 pixeli, aspect 20:9) și rată de refresh de 120 Hz. Cititorul de amprentă este acum plasat lateral (nu integrat sub display), iar camera foto frontală, integrată într-un orificiu central. Are un senzor de 32 megapixeli.

Sistemul foto de pe spate a păstrat senzorul principal cu rezoluție de 108 megapixeli (fără OIS de această dată). Însă acum este ajutat de un ultrawide de doar 8 megapixeli și de alte două camere (macro și adâncime) de câte 2 megapixeli. Configurația lui A73 este 108 MP + 12 MP + 5 MP + 5 MP.

Acumulatorul s-a păstrat și el, avem aceeași capacitate de 5000 mAh și aceeași viteză de încărcare de 25W. Sistemul de operare este Android 12 cu OneUI 4.1 peste el.

Deocamdată nu avem detalii comerciale despre Samsung Galaxy M53.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep