HomeEvenimenteBUILDSe pot face inregistrarile pentru conferinta BUILD 2022 a Microsoft

Se pot face inregistrarile pentru conferinta BUILD 2022 a Microsoft

De aseară e posibil să vă înregistrați la conferința (full online) Microsoft BUILD 2022, dedicată dezvoltatorilor pe platforma Microsoft.
De aseară e posibil să vă înregistrați la conferința (full online) Microsoft BUILD 2022, dedicată dezvoltatorilor pe platforma Microsoft.

Am primit mailul legat de deschiderea procesului de înregistrare la conferința BUILD 2022, cea mai importantă conferință Microsoft din zona dezvoltatorilor. Și anul acesta conferința va fi online, în perioada 24-26 mai, cu participare gratuită așa că vă recomand să mergeți și să vă asigurați locul din timp.

Încă nu este publicată agenda cu sesiunile care vor fi disponibile 24/24, într-un maraton online, doar keynote-urile celor două zile sunt anunțate. Totodată avem și o listă preliminară de speakeri, dintre care nu lipsesc Scott Guthrie, Scott Hanselman, Satya Nadella, Kevin Scott, Kevin Gallo, Jessica Hawk. Parcurgând lista scurtă de speakeri putem înțelege și care vor fi temele abordate la BUILD 2022: Teams, AI, developer platform, Azure, OneDrive, Sharepoint, zone pe care oricum le intuiam.

La prima vedere pare că zona Office și Windows nu este atinsă – pe baza experienței din anii precedenți nu cred totuși că Microsoft va rata momentul să vorbească despre aceste două produse emblematice și noutățile pe care le va aduce aici.

Aștept să văd lista de sesiuni și să descopăr ce speakeri din România vor fi prezenți virtual acolo și revin cu detalii. Până atunci vă recomand să mergeți și să vă înregistrați urmând acest link.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep