HomeFeaturedFocusNoul mid-range Sony Xperia 10 IV este oficial!

Noul mid-range Sony Xperia 10 IV este oficial!

Sony Xperia 10 IV

Pe lângă vârful de gamă Sony Xperia 1 IV, compania japoneză a prezentat oficial, în cadrul aceluiași eveniment și noul său model mid-range. Sony Xperia 10 IV merge pe drumul deja bătătorit de predecesorii săi. Schimbă totuși câteva aspecte, este ceva mai mic (deși păstrează aceeași dimensiune a ecranului), dar vine cu o baterie mai mare. Cu toate acestea, Sony îl numește cel mai ușor telefon cu acumulator de 5000 mAh.

Viteza de încărcare este de 30W. Nu există încărcător în cutia standard, o găselniță la care Sony nu a avut probleme să adere.

La interior avem un chipset Snapdragon 695 de la Qualcomm, care vine cu tot cu suport pentru rețelele 5G. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 6 GB, în timp ce capacitatea internă de stocare este de 128 GB. Poate fi extinsă prin card microSD, cu ajutorul unui slot hibrid.

Sistemul de operare este un Android 12.

Ecranul lui Sony Xperia 10 IV este un AMOLED de 6 inchi cu rezoluție fullHD+ (2520 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Primește protecție premium, cu Gorilla Glass Victus, dar rata de refresh este una standard, de 60 Hz.

Sistemul de trei camere foto cuprinde un senzor principal de 12 MP, un ultrawide de 8 MP și un telephoto tot de 8 MP, capabil de un zoom optic 2x. Camera foto frontală are un senzor de 8 MP și este plasată pe marginea superioară a ecranului.

Păstrează jack-ul de 3.5 mm și câteva dintre feature-urile fratelui său mai mare pe zona de sunet și imagine.

Sony Xperia 10 IV are un preț de vânzare de 499 euro și va fi disponibil de luna viitoare. Gama de culori include un Mint și un Lavander care arată chiar bine.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep