HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Xiaomi 12 Ultra

FOTO: cum arata Xiaomi 12 Ultra

Xiaomi 12 Ultra

Mai exact, cum arată sistemul foto de pe spatele lui Xiaomi 12 Ultra. Pentru că acesta pare să fie marele pariu al viitorului flagship al companiei chineze. Așteptările sunt foarte mari atunci când vorbim despre performanțele foto ale noului vârf de gamă, așteptat să apară cât mai curând. De fapt, unele zvonuri spuneau că îl vom vedea în luna mai, lucru care nu s-a întâmplat.

Modelul Ultra va completa seria pornită de Xiaomi 12 și Xiaomi 12 Pro.

Fotografiile care tocmai au ieșit la iveală ne arată un sistem foto compus din patru camere. Un sistem foto pe care se vede foarte clar branding-ul Leica, cu tradiționalul logo roșu al companiei de renume din industria fotografică.

Cei de la Leica au demonstrat că se pricep de minune să își implementeze optimizările și pe piața de smartphone, prin colaborarea lor cu Huawei. Să nu uităm că Huawei domină top-ul DxOMark al celor mai bune camere foto de pe telefoanele smart. Așa că, exact cum spuneam, așteptările sunt mari și de la viitorul Xiaomi 12 Ultra.

Sistemul său foto se zvonește că va avea un senzor principal cu rezoluție de 50 MP. Senzorul ultrawide, dar și cel telephoto de tip periscop vor avea rezoluții de câte 48 MP fiecare. Pozele par să lase la vedere și un al patrulea senzor, cel mai probabil un telephoto convențional de această dată.

Camera foto frontală va avea o rezoluție de 20 MP și va fi integrată într-un orificiu discret poziționat central.

Alte informații despre configurația telefonului vorbesc despre un display AMOLED cu marginile laterale curbate, cu diagonală de 6,6 inchi, rezoluție de 3200 x 1440 pixeli (aspect 20:9), rată de refresh de 120 Hz și suport pentru HDR10+.

Chipset-ul lui Xiaomi 12 Ultra va fi, așa cum era de așteptat, un Snapdragon 8 Gen 1 de la Qualcomm.

Alte detalii despre terminal nu se cunosc pentru moment.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep