HomeFeaturedFocusFOTO: poze noi cu OnePlus 10T

FOTO: poze noi cu OnePlus 10T

OnePlus 10T

Au fost publicate câteva fotografii noi cu viitorul OnePlus 10T. Vin dintr-o sursă cu un istoric foarte bun (@onleaks), așa că nu cred că are rost să punem la îndoială veridicitatea lor. Publicațiile de specialitate s-au grăbit să evidențieze diferențele dintre viitorul telefon și actualul flagship al companiei, modelul OnePlus 10 Pro.

Și da, sunt câteva diferențe minore la nivel de finisaje din jurul modulului foto. Se schimbă și poziția LED flash-ului în cadrul acestui modul. Ba chiar, au remarcat unii, dispare butonul slider pentru notificări, unul care devenise marcă înregistrată OnePlus și care se pare că va rămâne doar pentru flagship-urile companiei. Iar ecranul pare să fie acum plat, să nu mai aibă marginile curbate. Aveți mai jos fotografia care compară cele două terminale.

Pe mine mă intrigă altceva. Un detaliu care pare mai important și care pare să nu fi deranjat prea multă lume. Lui OnePlus 10T îi lipsește brandingul Hasselblad. O pierdere destul de importantă pentru pasionații de fotografie, care se pare că nu vor mai avea tuningul companiei specializate pe camerele telefonului.

La nivel de specificații tehnice (și aici vorbim de zvonurile care circulă în prezent), telefonul nu arată chiar rău. Este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, este echipat cu un display de 6,7 inchi (rezoluție fullHD+, rată de refresh 120 Hz). Va avea o baterie cu capacitate de 4800 mAh și un senzor foto principal de 50 MP. Plus un ultrawide de 16 MP. Se pare că nu va exista senzor telephoto.

OnePlus 10T ar putea fi prezentat chiar luna viitoare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep