HomeFeaturedFocusOnePlus 10T a fost prezentat oficial

OnePlus 10T a fost prezentat oficial

OnePlus 10T

Unul dintre cele mai așteptate telefoane ale momentului a fost prezentat oficial. Este vorba despre OnePlus 10T, noul vârf de gamă al companiei chineze. Deocamdată nu vine și un Pro, așa cum eram obișnuiți până acum. Se pare că acesta va fi lansat în a doua jumătate a anului, lăsându-I astfel modelului standard câteva luni în care să fie vedeta companiei.

Noul dispozitiv nu face concesii atunci când vine vorba despre puterea de calcul. Se bazează pe chipset-ul Snapdragon 8+ Gen 1 de la Qualcomm, cea mai puternică soluție a momentului pentru Androide. Vor fi disponibile se pare doar două configurații de memorii. Prima cu 8 GB de RAM și 128 GB memorie internă. Cea de-a doua, mult mai ofertantă, vine cu 16 GB de RAM și 256 GB capacitate internă de stocare. Circulă informații că aceasta va putea fi accesată doar din Statele Unite. Ar fi păcat!

Ecranul lui OnePlus 10T este un OLED de 6,7 inchi, cu rezoluție fullHD+ (2412 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Are o rată de refresh de 120 Hz și oferă suport pentru HDR10+. Integrează cititorul de amprentă digitală, iar în partea de sus are un orificiu poziționat central, pentru camera foto frontală de 16 MP.

Pe spate etalează un sistem foto compus din trei camere, guvernat de un senzor principal Sony cu rezoluție de 50 MP. Acesta este ajutat de un ultrawide de 8 MP și de o cameră macro de 2 MP. Nimic spectaculos aici.

Acumulatorul are o capacitate de 4800 mAh și se poate încărca cu până la 150W.Destul de spectaculos!

OnePlus 10T vine în două versiuni de culoare, Moonstone Black și Jade Green. Prețurile de vânzare pornesc de la 699 euro. Deja poate fi precomandat, cu livrări care încep pe 25 august.

Mie nu îmi lasă senzația de vârf de gamă absolut al companiei și cred că OnePlus 10 Pro este mai atractiv.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep