HomeMobileAndroidXCover6 Pro e noul smartphone rugged al Samsung

XCover6 Pro e noul smartphone rugged al Samsung

Zilele trecute Samsung a anunțat cel mai nou model de smartphone rugged (durabil, ca să oferim și o traducere) sub forma lui Galaxy XCover6 Pro. Vorbim de un smartphone cu display de 6.6 inci, FHD+ cu suport de afișare la 120 Hz și protecție Corning Gorilla Glass Victus+.

Samsung poziționează modelul XCover6 Pro ca fiind un “smartphone proiectat special pentru companii, suficient de puternic pentru a susține cele mai solicitante tipuri de afaceri. XCover6 Pro oferă mobilitate îmbunătățită, garantează performanță, securitate end-to-end și durabilitate, în sprijinul oamenilor activi pe piața muncii, indiferent dacă lucrează la birou sau sunt pe teren.

Este evident că nu vorbim despre un smartphone obișnuit, ci de unul dedicat acelora care lucrează în condiții mai dure, unde e important să aibă un smartphone cu protecție ridicată la loviri, murdărie și orice alt tip de accidente. De asta și carcasa este construită conform standardului militar MIL-STD-810H cu rezistență IP68 la apă și praf.

“Am creat seria Galaxy XCover Pro pentru a oferi companiilor un dispozitiv mobil suficient de puternic pentru a rezista rigorilor din mediul de afaceri. Suntem încântați să ducem acest angajament mai departe prin lansarea Galaxy XCover6 Pro, un dispozitiv care asociază durabilitatea fără compromisuri cu conectivitatea perfectă, crescând astfel șansele de succes ale companiilor, indiferent de forma și dimensiunea lor.”, a adăugat KC Choi.

După cum am amintit deja, XCover6 Pro are un display de 6.6 inci FHD+ TFT, cu afișare la 120 Hz și protecție Corning Gorilla Glass Victus+, cu margini destul de mari.

În interior vorbim de un cipset Qualcomm Snapdragon 778G (evident, cu suport 5G), 6GB RAM și 128GB pentru stocare (există și slot microSD dacă vreți să folosiți memorie suplimentară). Bateria este una de 4050 mAh cu încărcare prin USB Type-C sau POGO, cu avantajul că bateria poate fi schimbată la cerere.

Fiind un smartphone cu destinație industrială, el are cititor de bare via Knox Capture, acces securizat prin senzorul de amprentă pus în butonul de pornire/oprire.

Vizavi de camerele foto, XCover6 Pro beneficiază de un sistem principal cu două camere (50MP și 8MP), cea selfie este de 13MP.

O chestie importantă: pentru cei care își împart timpul între birou și munca la distanță, Galaxy XCover6 Pro este prevăzut cu aplicația Samsung DeX. Aplicația permite utilizatorilor să-și conecteze dispozitivul la un ecran extern, dar și la tastatură și mouse și să se bucure de o experiență asemănătoare PC-ului. Angajații pot utiliza, de asemenea, XCover6 Pro pentru a face fotografii și a lua notițe în deplasare, pentru ca apoi să acceseze fără probleme imaginele surprinse pentru a realiza rapoarte odată ce s-au întors la birou – toate acestea, folosind un singur dispozitiv.

Galaxy XCover6 Pro va fi disponibil începând cu a doua jumătate a lunii iulie 2022 pe anumite piețe din Europa, Asia și Orientul Mijlociu, disponibilitate care se va extinde și în alte regiuni, la o dată ulterioară. Prețul estimat (neconfirmat de Samsung) este de 660 EUR.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep