HomeFeaturedFocusOppo Reno8 Lite 5G apare oficial in Europa

Oppo Reno8 Lite 5G apare oficial in Europa

Oppo Reno8 Lite 5G

Pare să fie o apariție absolut normală, după ce, cu două săptămâni în urmă compania chineză a prezentat oficial seria Reno8 (cu modelul standard, un Pro și un Pro+). Numai că noul Oppo Reno8 Lite 5G care tocmai a fost listat în Spania este de fapt un Reno7 Lite 5G. Care la rândul său a fost un Oppo F21 Pro 5G redenumit. Că sistemul de denumiri folosit de Oppo e suficient de alambicat, este destul de clar. Așa că mai bine ne concentrăm pe noua apariție. Nouă cel puțin cu numele.

Dispozitivul este construit în jurul aceluiași ecran de 6,43 inchi. Un panel AMOLED cu rezoluție fullHD+ și rată de refresh standard de 60 Hz. Prevăzut cu un orificiu poziționat în stânga, pentru camera foto frontală de 16 megapixeli.

Ecranul lui Oppo Reno8 Lite 5G integrează sub el cititorul de amprentă digitală.

Nucleul hardware se bazează pe un chipset Snapdragon 695 de la Qualcomm, care aduce și suportul pentru conectivitatea 5G. Memoria RAM este de 8 GB și poate fi extinsă virtual cu încă 5GB. Capacitatea internă de stocare este de 128 GB. Și aceasta poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD.

Pe spate avem un sistem foto compus din trei camere. Un senzor principal de 50 MP și două camere de câte 2 MP fiecare. Una pentru detalii de adâncime și una dedicată macro.

Acumulatorul are o capacitate de 4500 mAh și oferă suport pentru încărcarea rapidă de 33W.

Oppo Reno8 Lite 5G este listat pe pagina companiei din Spania, la un preț de 429 euro și va deveni disponibil în câteva zile.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep