HomeFeaturedFocusSeria Oppo Reno8 a fost prezentata oficial

Seria Oppo Reno8 a fost prezentata oficial

Oppo Reno8

Compania chineză și-a prezentat oficial noua familie de terminale premium mid-range Oppo Reno8. Noua generație este formată, cel puțin pentru moment, din trei terminale. Reno8, Reno8 Pro și Reno8 Pro+ sunt cele trei dispozitive. Fiecare cu particularitățile sale și cu elemente menite să atragă publicul. Sunt și câteva elemente de configurație comune, așa cum ne și așteptam. Și cu acestea vom începe discuția noastră.

Primul element pe care toate cele trei dispozitive îl au în comun este acumulatorul cu capacitate de 4500 mAh. Acesta oferă suport pentru încărcarea rapidă de 80W. De asemenea, toate rulează un sistem de operare Android 12 cu interfața ColorOS 12.1 peste el.

Deși ecranele au dimensiuni diferite, toate sunt protejate cu Gorilla Glass 5. Camera foto frontală este echipată cu același senzor de 32 MP. La fel, senzorul principal al sistemului foto de pe spate este același, de 50 MP, la toate cele trei telefoane. De asemenea, cititorul de amprentă digitală este de fiecare dată integrat sub display. Nici unul dintre terminale nu are slot pentru card microSD.

Oppo Reno8 Pro+

De aici încep elementele distinctive. Cel mai atractiv terminal din punctul de vedere al specificațiilor tehnice este Oppo Reno8 Pro+. Are un display AMOLED de 6,7 inchi (rezoluție 2412 x 1080 pixeli), cu rată de refresh de 120 Hz și suport pentru HDR10+.

La interior este echipat cu un chipset MediaTek Dimensity 8100-Max. Memoria RAM poate fi de 8 GB sau de 12 GB. În ambele situații, capacitatea internă de stocare este de 256 GB.

Sistemul foto de pe spate mai are un ultrawide de 8 MP și o cameră dedicată macro cu senzor de 2 MP. Avem și procesorul proprietar de imagine MariSilicon X, care a arătat că știe să facă treabă pe Oppo Find X5 Pro.

Prețurile de vânzare pentru Oppo Reno8 Pro+ sunt de aproximativ 550 dolari, respectiv 600 dolari, în funcție de cantitatea de RAM aleasă.

Oppo Reno8 Pro

Modelul Pro este puțin mai mic, cu o diagonală a ecranului de 6,62 inchi. Păstrează aceleași caracteristici ale ecranului și același sistem foto pe partea din spate.

În ceea ce privește nucleul hardware, este primul telefon anunțat oficial care vine echipat cu noul chipset Snapdragon 7 Gen 1 de la Qualcomm. La nivel de memorii, mai adaugă o combinație, ceva mai accesibilă, cu 8 GB de RAM șiu 128 GB capacitate internă de stocare.

Prețurile de vânzare pornesc de la aproximativ 440 dolari.

Oppo Reno8

În fine, varianta standard Oppo Reno8 scade și mai mult diagonala ecranului, până la 6,43 inchi. Avem o rată de refresh de doar 90 Hz de această dată, dar se păstrează rezoluția fullHD+.

La interior avem un chipset MediaTek Dimensity 1300, care rulează în aceleași trei combinații de memorii ca și modelul anterior.

În ceea ce privește sistemul foto de pe spate, senzorul ultrawide este acum înlocuit cu unul pentru detalii de adâncime, cu rezoluție de 2 MP.

Prețurile pentru Oppo Reno8 încep de la aproximativ 375 dolari. Toate cele trei dispozitive vor fi puse în vânzare la începutul lunii iunie. Și vor ajunge și în Europa.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep