HomeFeaturedFocusVivo X80 Pro vine in Europa la 1100 euro

Vivo X80 Pro vine in Europa la 1100 euro

Vivo X80 Pro

Compania chineză va găzdui în cursul zilei de mâine un eveniment de lansare în Europa a modelului Vivo X80 Pro. Un eveniment care se va ține în Berlin și la care se va comunica și un preț de vânzare valabil în Europa pentru acest vârf de gamă. Surse cu un istoric destul de bun spun că telefonul va costa 1100 euro pe continentul nostru.

Poate părea un preț cam mare, dar este în linie cu alte flagship-uri, de la alți producători. Până la urmă vorbim despre un telefon echipat cu Snapdragon 8 Gen 1, cel mai puternic chipset pe zona de Androide. Aceasta este versiunea care vine în Europa, nu cea cu MediaTek Dimensity 9000. Lângă chipset-ul standard mai stă unul proprietar (Vivo V1+), cu rol în îmbunătățirea performanțelor dispozitivului.

Vivo X80 Pro a avut două variante de echipare la nivel de chipset, în momentul lansării din China. Dincolo de faptul că în Europa vine doar cea cu chipset de la Qualcomm, se pare că este singurul terminal din familia sa care ajunge pentru moment aici. Nici versiunea standard (mai slabă), dar nici Pro+-ul ceva mai puternic nu vin în Europa.

S-a promis de asemenea că nu vor exista diferențe de configurație (alta decât cea de variantă de chipset detaliată mai sus) între versiunea chineză și cea globală. Acum doi ani, la generația X60 au existat astfel de surprize neplăcute pentru publicul european.

Vivo X80 Pro vine echipat cu un display AMOLED LTPO3 de 6,78 inchi, rezoluție QHD+, rată de refresh de 120 Hz. Sistemul său foto este compus din nu mai puțin de patru camere, cu un senzor principal de 50 MP, un ultrawide de 48 MP, un telephoto de 12 MP (zoom optic 2x) și un telephoto de tip periscop de 8 MP (zoom optic 5x). Și este realizat în colaborare cu Zeiss.

Configurațiile de memorii ajung până la 12 GB de RAM și 512 GB memorie internă, iar acumulatorul are o capacitate de 4700 mAh și se poate încărca cu până la 80W.

Vedem mâine dacă prețul de 1100 euro rămâne cel oficial.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep