HomeFeaturedFocusVivo X80 Pro anuntat oficial

Vivo X80 Pro anuntat oficial

Vivo X80 Pro

Compania chineză a găzduit un eveniment important, în cadrul căruia și-a prezentat noul flagship Vivo X80 Pro. Va veni la un moment dat și un Pro+, dar deocamdată acesta este noul vârf de gamă al chinezilor. Și pare să își ia rolul foarte în serios, așa cum vom vedea în cele ce urmează.

Un lucru ușor neobișnuit (dar practicat și la case mai mari), este reprezentat de cele două opțiuni de chipset. Telefonul poate fi echipat fie cu Snapdragon 8 Gen 1 de la Qualcomm, fie cu Dimensity 9000 de la MediaTek. S-ar putea ca acestea să fie disponibile pe criterii geografice, cum se întâmplă și la Samsung.

Opțiunile de memorii sunt de 8 GB RAM cu 256 GB memorie internă, 12 GB de RAM cu 256 GB memorie internă și 12 GB de RAM cu 512 GB capacitate internă de stocare. Se pare că varianta cu MediaTek le va avea doar pe ultimele două dintre acestea.

Prețurile pentru Vivo X80 Pro, deocamdată valabile doar pentru China, sunt de aproximativ 840 dolari, 915 dolari, respectiv 1020 dolari, în funcție de versiunea de memorii aleasă.

Ecranul este un E5 LTPO2 AMOLED de la Samsung, cu rezoluție QHD+ (3200 x 1440 pixeli, aspect 20:9) și diagonală de 6,78 inchi. Rata de refresh poate varia de la 1 la 120 Hz. Cititorul de amprentă digitală (ultra-sonic) este integrat sub display.

Sistemul foto de pe spate este realizat în colaborare cu Zeiss. Are un senzor principal de 50 megapixeli (Samsung ISOCELL GNV). Al doilea senzor este un telephoto de 12 megapixeli (Sony IMX663), capabil de zoom optic 2x. Cea de-a treia cameră este tot un telephoto, de această dată de tip periscop, cu senzor de 8 megapixeli, capabilă de zoom optic 5x. În fine, ultima cameră este una ultrawide, cu senzor de 48 megapixeli.

Camera foto frontală are un senzor de 32 megapixeli.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4700 mAh, care se poate încărca cu până la 80W. Există și suport pentru încărcarea wireless de 50W.

Sistemul de operare de pe Vivo X80 Pro este un Android 12 cu Origin OS Ocean peste el.

Telefonul are certificare IP68 și vine cu o variantă de culoare portocalie care chiar arată bine.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep