HomeFeaturedFocusAsus Zenfone 9 se lanseaza pe 28 iulie

Asus Zenfone 9 se lanseaza pe 28 iulie

Asus Zenfone 9

Compania taiwaneză a confirmat oficial data de lansare a viitorului flagship compact Asus Zenfone 9. Evenimentul, care va fi unul global, va avea loc pe 28 iulie. Atunci vom vedea acest flagship îndrăzneț, care păstrează încă vie noțiunea de compact Android.

Și spun îndrăzneț, pentru că inclusiv cei de la Apple au renunțat la acest concept de smartphone puternic, dar de dimensiuni mici, după două generații de iPhone mini, motivând că cererea nu a fost pe măsura așteptărilor. Așa că inițiativa celor de la Asus este cu atât mai lăudabilă.

Odată cu anunțul datei de apariție oficială a lui Asus Zenfone 9 se confirmă și o informație tehnică extrem de importantă. O dovadă că nu se fac deloc compromisuri. Dispozitivul se va baza pe un chipset Snapdragon 8+ Gen 1 de la Qualcomm, cea mai puternică opțiune pentru un Android care se respectă.

Dacă adăugăm în ecuație și detaliile tehnice care deocamdată circulă doar la nivel de zvonuri, avem imaginea unui mic monstru pe care abia aștept să îl testez.

Dispozitivul va fi echipat cu un display Super AMOLED de 5,9 inchi, cu rată de refresh de 120 Hz. Autonomia sa va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4300 mAh, care pare chiar generos având în vedere dimensiunile telefonului.

Desigur, pentru ca succesul să fie garantat, mai este nevoie de o disponibilitate cât mai mare în plan geografic pentru Asus Zenfone 9. Dar și de un preț competitiv (element care le-a lipsit celor de la Apple). Astfel de detalii le vom afla doar pe 28 iulie. O zi cu siguranță importantă pentru piața de smartphone globală.

via Asus

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep