HomeFeaturedFocusLEAK: promo oficial cu Asus Zenfone 9

LEAK: promo oficial cu Asus Zenfone 9

Asus Zenfone 9

Predecesorul său a fost singurul compact Android de anul trecut. Iar Asus Zenfone 9 pare să ducă mai departe această moștenire. Un material video de promovare a sa, care pare a fi oficial, a fost leak-uit și a făcut rapid turul publicațiilor de specialitate. Evident că a fost rostogolit și de alți vloggeri, așa că putem vedea frânturi din el în video-ul de mai jos.

Telefonul va fi noul compact al Android-elor. Va fi echipat cu un display Super AMOLED produs de Samsung, cu diagonală de 5,9 inchi și rată de refresh de 120 Hz. Cel mai probabil rezoluția va fi fullHD+. Camera foto frontală va fi integrată într-un orificiu discret.

Chiar dacă vorbim despre un compact, nu se fac compromisuri. Cel puțin nu la nivel de nucleu hardware. Asus Zenfone 9 va fi construit în jurul unui chipset Snapdragon 8+ Gen 1 de la Qualcomm. Acumulatorul său va avea o capacitate de 4300 mAh.

Cititorul de amprentă digitală va fi poziționat lateral, iar sistemul foto dual camera de pe spate va avea un senzor principal de 50 MP. Acesta va integra si un gimbal pentru o stabilizare cât mai bună a imaginii.

Mai știm că dispozitivul vine cu o certificare IP68. În video se văd și câteva accesorii dedicate.

Alte detalii despre Asus Zenfone 9 nu se cunosc pentru moment. Telefonul nu ar trebui să fie foarte departe de momentul apariției oficiale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep