HomeFeaturedFocusiPhone 15 Pro Max va avea o camera periscop

iPhone 15 Pro Max va avea o camera periscop

iPhone 15 Pro Max

Ca de obicei, cei de la Apple nu se grăbesc cu noutățile tehnologice pe gama lor de telefoane. Încă nu am avut un orificiu în ecran pentru camera foto frontală, dar se pare că vine. Acum aflăm că iPhone 15 Pro Max va fi primul telefon Apple echipat cu o cameră telephoto de tip periscop.

Una care ar putea genera un zoom optic de 5x, poate 6x, spun sursele apropiate de acest subiect. Mai exact Ming-Chi Kuo, care de obicei a avut informații exacte pe marginea subiectelor din categoria Apple. Aceeași sursă spune și că doar modelul cel mai scump din generația 2023 de telefoane ale celor din Cupertino se va bucura de nou feature. Adică iPhone 15 Pro Max.

Unii fani deja și-au manifestat speranța că și Pro-ul simplu va avea același sistem foto pe spate, cu tot cu senzorul telephoto periscop.

Un feature pe care Android-ele l-au adus prima dată prin 2019, prin producătorii chinezi. Și pe care Samsung l-a consacrat atunci când l-a inclus pe generația sa de top, Galaxy S, sub numele de Space Zoom.

Cel mai probabil viitorul senzor de tip periscop va avea o rezoluție de 12 MP, tehnologia de stabilizare optică proprierară Sensor Shift, o dimensiune de 1/3″ și f/2.8.

Deocamdată sunt doar speculații, dar sunt convins că se va mai bate toba mult timp pe marginea acestui subiect (iPhone 15 Pro Max), așa că îl vom mai aborda și în viitor.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep