HomeFeaturedFocusHMD global a prezentat Nokia 5710 XpressAudio

HMD global a prezentat Nokia 5710 XpressAudio

Nokia 5710 XpressAudio

De fapt, compania finlandeză care operează numele Nokia pe piața de telefonie mobilă a prezentat nu mai puțin de trei telefoane feature care reprezintă versiuni contemporane pentru telefoane care au fost reprezentative pentru companie (și pentru întreaga piață de telefonie) între anii 1999 și 2002. Pe lângă Nokia 5710 XpressAudio, au mai fost anunțate oficial și modelele Nokia 2660 Flip și Nokia 8210 4G. Despre acestea din urmă puteți citi mai multe detalii aici.

Revenind la modelul 5710, caracteristica sa care chiar impresionează este sertarul de pe spate, acel capac de tip slider, care ascunde o pereche de căști audio wireless earbuds. Căști care pot fi folosite împreună cu telefonul, care are funcție Radio FM, dar și un slot pentru microSD, care poate adăuga până la 32 GB de memorie internă pentru muzică. Dar și asociate cu orice alt smartphone sau dispozitiv cu bluetooth. Nu or fi ele impresionante din punct de vedere tehnic, dar combinația și mai ales felul în care pot fi ele păstrate (și încărcate) atunci când nu sunt folosite reprezintă ceva inedit.

Mai adăugați la această ecuație și informația legată de preț. Nokia 5710 XpressAudio costă 69 de euro. Este deja disponibil în Marea Britanie, dar va fi disponibil în întreaga Europă. Prețul comunicat pentru România este de 349 lei. Celelalte două dispozitive vor avea un preț de 299 lei.

Nici nu mai contează restul informațiilor de natură tehnică. Detalii care oricum sunt cel puțin hilare în peisajul contemporan al telefoanelor mobile.

Dispozitivul are un display QVGA cu diagonală de 2,4 inchi, o cameră foto VGA pe partea din spate și un acumulator cu capacitatea de 1450 mAh, care poate fi schimbat.

Impresionează mai degrabă combinația de culori pe care o propune Nokia 5710 XpressAudio. Cea cu alb cu roșu este cea mai fericită.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep