HomeFeaturedFocusZTE Nubia Red Magic 7S si Red Magic 7S Pro anuntate oficial

ZTE Nubia Red Magic 7S si Red Magic 7S Pro anuntate oficial

ZTE Nubia Red Magic 7S
ZTE Nubia Red Magic 7S Pro

Două dintre cele mai puternice telefoane de gaming tocmai au primit un update. Astfel noile vârfuri de gamă ale companiei sunt ZTE Nubia Red Magic 7S și Red Magic 7S Pro. S-ul din denumire, de după 7-le care dă seria marchează, cel mai probabil, prezența noului chipset de top Snapdragon 8+ Gen 1 de la Qualcomm.

Vechea generație 7 (deja este veche) se baza pe un Snapdragon 8 Gen 1 standard.

Dincolo de chipset, terminalele au destul de multe elemente în comun. Totuși, dacă am început cu chipset-ul, să rămânem la nivel de nucleu hardware. Acolo unde avem combinații de memorii diferite pentru cele două. Modelul standard are patru opțiuni (128 GB + 8 GB RAM, 128 GB + 12 GB RAM, 256 GB + 12 GB RAM și 512GB 16GB RAM), în timp ce Pro-ul are doar trei, dar mai atractive (256 GB + 12 GB RAM, 512 GB + 16 GB RAM și 1 TB + 18 GB RAM).

ZTE Nubia Red Magic 7S

Nu există slot pentru card microSD. Iar sistemul de operare este un Android 12 cu Redmagic 5.5 peste el.

Ecranul lui ZTE Nubia Red Magic 7S este la fel și pentru modelul Pro. Vorbim despre un AMOLED cu diagonală de 6,8 inchi și rezoluție 2400 x 1080 pixeli. În mod surprinzător, modelul standard stă mai bine la rata de refresh (165 Hz) și luminozitate de top (700 niți) față de Pro (120 Hz și 600 niți).

Cititorul de amprentă digitală este integrat sub display.

Camerele foto sunt la fel pentru cele două dispozitive. Un senzor de 8 MP pentru camera selfie și un sistem de trei camere pe spate. Cu un senzor principal de 64 MP, un ultrawide de 8 MP și o cameră macro de 2 MP. Dar sunt dispuse diferit pe partea din spate, în funcție de model.

Mai diferă cei doi acumulatori, de această dată în favoarea lui Pro. ZTE Nubia Red Magic 7S este echipat cu o baterie de 4500 mAh, care se încarcă cu până la 120W. Modelul Pro vine cu un acumulator mai mare, de 5000 mAh, care se încarcă și mai rapid, cu 135W.

În plus, trebuie adăugate în ecuație toate elementele specifice unui smartphone de gaming, atât pe partea de răcire, cât și din punctul de vedere al controller-elor.

Prețurile de vânzare încep de la aproximativ 600 dolari pentru Red Magic 7S și aproximativ 770 dolari pentru Red Magic 7S Pro. Doar Pro-ul va avea parte de o disponibilitate globală, care însă nu a fost detaliată.

via Nubia

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep