HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Samsung Galaxy Watch5 si Watch5 Pro

FOTO: cum arata Samsung Galaxy Watch5 si Watch5 Pro

Samsung Galaxy Watch5
Galaxy Watch5 Pro

Compania coreeană vine cu noua generație de ceasuri smart undeva în luna august a fiecărui an. Așa că nu mai este mult până când Samsung Galaxy Watch5 și fratele său Watch5 Pro vor avea evenimentul oficial de lansare. Până atunci însă, câteva fotografii de tip leak au ieșit la iveală și ne lasă să vedem cum vor arăta cele două ceasuri.

Sursa acestor fotografii este una destul de credibilă, cu un istoric foarte bun. Este vorba despre celebrul leakster Evan Blass, cunoscut mai ales ca @evleaks.

Samsung Galaxy Watch5 Pro va fi disponibil în două versiuni de culoare: negru sau gri titanium. Are o dimensiune de 45 mm. Va fi succesorul lui Watch4 Classic. Fotografia de mai sus este grăitoare.

Samsung Galaxy Watch5
Galaxy Watch5

Watch5 va avea o dimensiune de 44 mm. Îl vedeți în fotografia de mai sus, în cele trei variante de culoare în care va fi disponibil. Zvonurile spun că va exista și o versiune de 40 mm, care se va adresa mai ales publicului feminin.

Ambele ceasuri vor rula Google WearOS 3.5 cu interfața One UI Watch 4.5. Pe spatele lor este inscripționată rezistența la o presiune de 5 ATM.

Mai multe informații despre Samsung Galaxy Watch5 și Watch5 Pro nu se știu deocamdată. Așa că rămânem cu fotografiile.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep