HomeFeaturedFocusZvon: Apple o sa lanseze un model Watch Pro, cu alt design

Zvon: Apple o sa lanseze un model Watch Pro, cu alt design

Conform Bloomberg Apple va lansa în toamnă un Apple Watch Pro care va veni cu un alt design, prima schimbare majoră din 2018.
Conform Bloomberg Apple va lansa în toamnă un Apple Watch Pro care va veni cu un alt design, prima schimbare majoră din 2018.

Următorul ceas smart Apple de top va fi modelul Pro și conform unor informații date de Mark Gurman de la Bloomberg, va marca prima schimbare majoră de design a Apple. Cu toate astea nu discutăm despre renunțarea la forma pătrată.

În schimb o să vedem un model ceva mai mare, care nu este încă rotund dar nici nu va beneficia de marginile plate despre care s-a vorbit destul de mult în ultima perioadă. Mai degrabă o să fie mici îmbunătățiri aduse formei actuale, însă cu o carcasă de titan, super durabilă. Avantajul unui ceas cu o dimensiune mai mare este că poate să țină o baterie de capacitate mai mare, lucru care aduce automat așteptarea ca autonomia să crească măcar la câteva zile.

La nivel de senzori singura schimbare notabilă va fi introducerea unui senzor care să măsoare temperatura corporală (ceva ce Huawei Watch GT 3 Pro are deja), iar partea de analiză a presiunii arteriale nu este încă atacată cum nici senzor pentru detecția nivelului de glucoză din sânge. Și nu cred că ultimele două nu apar pentru că nu există tehnologia ci pentru că datele extrase nu sunt încă coerente și nu pot trece certificările necesare pentru autorizare. Poate peste 3-4 ani.

În aceste condiții e mai mult ca sigur că un Apple Watch Pro care va fi mai mare și cu autonomia mai bună o să și coste mai mult.

Vedem.

via MR

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep